Άφαντη η πριγκίπισσα Σαρλίν από τον μεγαλοπρεπή «Χορό των Ρόδων» του Μονακό

Άφαντη η πριγκίπισσα Σαρλίν από τον μεγαλοπρεπή «Χορό των Ρόδων» του Μονακό

Eντυπωσιακές παρουσίες οι δύο κόρες της πριγκίπισσας Καρολίνα, Σαρλότ Κασιράγκι και πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Αννόβερου - Χωρίς την Σαρλίν ο πρίγκιπας Αλβέρτος - Φανί Αρντάν, Τζάνετ Τζάκσον και Κριστιάν Λαμπουτέν ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους του φιλανθρωπικού event, που ξεκίνησε πριν 66 χρόνια η αξέχαστη Γκρέις Κέλι

25936770
«Ηχηρή» ήταν η απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό από τον ετήσιο μεγαλοπρεπή φιλανθρωπικό «Χορό των Ρόδων», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόντε Κάρλο από το ίδρυμα «Γκρέις Κέλι» με επικεφαλής την πριγκίπισσα Καρολίνα, μεγαλύτερη αδελφή του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου.

Αν και μερικές μέρες πριν είχε γίνει γνωστό πως η 44χρονη σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου θα παραστεί στον Χορό των Ρόδων, το βράδυ της Παρασκευής, 8 Ιουλίου, ο Αλβέρτος έδωσε μόνος του το «παρών» περιστοιχιζόμενος από μέλη της πριγκιπικής οικογένειας ενώ τον ρόλο της οικοδέσποινας είχε αναλάβει η πριγκίπισσα Καρολίνα, όπως άλλωστε έκανε και κατά την πολύμηνη απουσία της Σαρλίν το περασμένο έτος στη Νότιο Αφρική.

25936713
 
Η Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό τον περασμένο Νοέμβριο μετά από οκτώ μήνες παραμονής στην χώρα καταγωγής της, Νότιο Αφρική και αμέσως μετά «εξαφανίστηκε» πάλι από την δημόσια ζωή του πριγκιπάτου με το παλάτι να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η πριγκίπισσα νοσηλεύεται σε μυστική τοποθεσία για να αναρρώσει από την ψυχική και σωματική κούραση που την ταλαιπωρεί.

Κλείσιμο
sarlin-main


Σύμφωνα με γαλλικά και γερμανικά μέσα ενημέρωσης η πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης εισήχθη σε πολυτελή κλινική ψυχικής υγείας στη Ζυρίχη στα μέσα Νοεμβρίου. Τον περασμένο Απρίλιο η σύζυγος του Μονεγάσκου γαλαζοαίματου επέστρεψε στο Μονακό με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως ο Αλβέρτος συνήψε μαζί της μυστική συμφωνία να της καταβάλει 12 εκατ. ευρώ ετησίως για να εκπληρώνει τα δημόσια καθήκοντά της. Η ίδια η Σαρλίν σε συνέντευξή της διέψευσε κατηγορηματικά πως πληρώνεται για να εμφανίζεται στο πλευρό του συζύγου της ενώ υποστήριξε παράλληλα ότι ο γάμος της δεν περνάει κρίση, όπως είχε γραφτεί επανειλημμένα στον διεθνή Τύπο.
 
Πάντως, μετά από μια σειρά δημοσίων εμφανίσεων στο πλευρό του Αλβέρτου από τον Απρίλιο και μετά η χθεσινή απουσία της Σαρλίν από τον Χορό των Ρόδων δεν έμεινε ασχολίαστη από τον γαλλικό, τον βρετανικό και τον ισπανικό Τύπο, που σε σχετικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως «η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου απουσιάζει ξανά από ένα σημαντικό γεγονός για την οικογένεια Γκριμάλντι».
 
Σαρλότ Κασιράγκι και πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Αννόβερου «έκλεψαν» τις εντυπώσεις
 
Ο ετήσιος φιλανθρωπικός «Χορός των Ρόδων» (Bal de la Rose) θεσμοθετήθηκε από την μητέρα του Αλβέρτου, την Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιό και μετέπειτα πριγκίπισσα Γκρέις Κέλι το 1954 με στόχο να δώσει στο πριγκιπάτο χολιγουντιανή λάμψη. Έκτοτε, πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάρτιο, όμως εξαιτίας της πανδημίας τα δύο τελευταία χρόνια το λαμπερό event αναβλήθηκε και τελικά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 8 Ιουλίου, όπως συνήθως στην αίθουσα «Salle des Etoiles» του κτιριακού συγκροτήματος Sporting Monte - Carlo.

Κάθε χρόνο η εκδήλωση έχει διαφορετικό θέμα το οποίο επιμελείται ένας γνωστός καλλιτέχνης. Ο φετινός Χορός των Ρόδων είχε θέμα την δεκαετία του '20 με υπεύθυνο καλλιτέχνη τον γνωστό Γάλλο σχεδιαστή υποδημάτων Κριστιάν Λαμπουτέν.

25935658
 
Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες της εκδήλωσης ήταν η Τζάνετ Τζάκσον και η Φανί Αρντάν καθώς και η οικοδέσποινα, πριγκίπισσα Καρολίνα, όμως, τις εντυπώσεις «έκλεψαν» οι δύο κόρες της Καρολίνας, η 35χρονη Σαρλότ Κασιράγκι, μούσα του Οίκου Chanel και η 22χρονη πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Αννόβερου.

25936752


Η πρωτότοκη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας από τον γάμο της με τον Ιταλό βιομήχανο Στέφανο Κασιράγκι έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με λευκή τουαλέτα Chanel στο πλευρό του συζύγου της, του Γάλλου, λιβανικής καταγωγής, παραγωγού ταινιών Ντιμίτρι Ρασάμ. Επίσης, λαμπερή ήταν και η μικρότερη κόρη της Καρολίνας, η 22χρονη πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Αννόβερου.

Η Αλεξάνδρα, μοναδικό παιδί της Καρολίνας από τον τρίτο γάμο της με τον πρίγκιπα Ερνέστο Αύγουστο του Αννόβερου, «μαγνήτισε» τα βλέμματα με μάξι τουαλέτα από τούλι στα χρώματα της σημαίας του Μονακό ενώ για πρώτη φορά φωτογραφήθηκε δημόσια με τον γερμανικής καταγωγής σύντροφό της Μπεν Σιλβέστερ Στρόουτμαν. Παρόντες στην εκδήλωση, επίσης, οι δύο γιοι της πριγκίπισσας Καρολίνας, ο Πιέρ Κασιράγκι με την σύζυγό του, Μπεατρίς Μπορομέο και ο Αντρέα Κασιράγκι με την σύζυγό του, Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο.


25937694



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης