Mπιλ Γκέιτς: Παραδέχεται ότι έκανε λάθη στο γάμο του - «Προκάλεσα πόνο και αισθάνομαι άσχημα γι' αυτό»

Mπιλ Γκέιτς: Παραδέχεται ότι έκανε λάθη στο γάμο του - «Προκάλεσα πόνο και αισθάνομαι άσχημα γι' αυτό»

Συνέντευξη του συνιδρυτή της Microsoft στην τηλεοπτική εκπομπή «Today»

bill_gates_gamos_xr
«Έκανα λάθη στο γάμο μου. Προκάλεσα πόνο και αναλαμβάνω την ευθύνη». Με τα λόγια αυτά, ο γκουρού της Πληροφορικής Μπιλ Γκέιτς απάντησε στην παρουσιάστρια Σαβάνα Γκάθρι της τηλεοπτικής εκπομπής «Today» όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιό του με την Μελίντα Φρεντς Γκέιτς, ύστερα από 27 χρόνια έγγαμου βίου.

Σε συνέντευξη για την προώθηση του νέου του βιβλίου, «How to Prevent the Next Pandemic» (Πώς να αποτρέψετε την επόμενη πανδημία), η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια δεν δίστασε να ρωτήσει τον 66χρονο δισεκατομμυριούχο αν είχε εξωσυζυγική σχέση.

«Ήσουν άπιστος στον γάμο σου; Ήταν αυτός ένας από τους λόγους του διαζυγίου;».  Με το χέρι στην καρδιά, ο Μπιλ Γκέιτς της απάντησε: «Σίγουρα έκανα λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη», αν και απέφυγε να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τις ερωτικές του ατασθαλίες στη διάρκεια του έγγαμου βίου.

«Δεν νομίζω ότι να μπούμε σε λεπτομέρειες σε αυτό το σημείο θα είναι εποικοδομητικό, αλλά ναι, προκάλεσα πόνο και νιώθω απαίσια γι' αυτό», πρόσθεσε.

Τον Μάιο του 2021, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου των Γκέιτς, ο συνιδρυτής της Microsoft παραδέχθηκε ότι είχε «ανάρμοστη σχέση πριν από σχεδόν 20 χρόνια» με μια υπάλληλο της εταιρείας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Guardian, όταν η Μελίντα ρωτήθηκε πριν από ένα μήνα στην εκπομπή «Sunday Morning» του δικτύου «CBS», εάν ο πρώην της είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, εκείνη έδωσε την ακόλουθη απάντηση:

«Αυτές είναι ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσει ο Μπιλ».

Μιλώντας για το διαζύγιό του, το οποίο οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είπε ότι ήταν «σίγουρα θλιβερό» για την οικογένειά του. 

«Φέρω την ευθύνη πως προκάλεσα πολύ πόνο στην οικογένειά μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Νιώθω καλά που όλοι μας προχωράμε τώρα», είπε ο Μπιλ Γκέιτς προσθέτοντας ότι η κόρη του, Τζένιφερ, παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

Κλείσιμο
«Η Μελίντα και εγώ συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί, οπότε ήταν θλιβερό και τραγικό, αλλά τώρα προχωράμε μαζί», πρόσθεσε. Ο συνιδρυτής της Microsoft παραδέχθηκε επίσης πως ήταν δύσκολο να ακούει την Μελίντα να αποκαλύπτει στην συνέντευξή της στο δίκτυο CBS, πώς ξάπλωνε στο πάτωμα του μπάνιου και έκλαιγε κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

«Ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Είχαμε πολλά καταπληκτικά πράγματα στο γάμο μας: τα παιδιά, το ίδρυμα, τις απολαύσεις μας. Οπότε είναι πολύ δύσκολη προσαρμογή», υποστήριξε. «Ξέρω ότι τα διαζύγια διαφέρουν, αλλά είναι τεράστια αλλαγή. Ήμασταν συνεργάτες. Κατά κάποιον τρόπο μεγαλώσαμε μαζί, και τώρα αυτό άλλαξε. Δεν είμαστε παντρεμένοι», τόνισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα πρόκληση Τατάρ: Οι Ελληνοκύπριοι εξοπλίζονται με επιθετικά όπλα για να χύσουν αίμα

Βρέφος έξι μηνών βγήκε ζωντανό από την κόλαση του Αζοφστάλ έπειτα από δύο μήνες!

«Με δυσκολία στέκομαι στα πόδια μου», λέει οδηγός που ενεπλάκη στην μεγάλη καραμπόλα της Βουλιαγμένης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης