Άνδρας στο Μέριλαντ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με πάνω από 100 φίδια γύρω του

Άνδρας στο Μέριλαντ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του με πάνω από 100 φίδια γύρω του

Ο 49χρονος εντοπίστηκε από την αστυνομία, μετά από κλήση γείτονα που τον είδε ξαπλωμένο στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις του – Αγνοούσαν ότι είχε στο σπίτι του δηλητηριώδη και μη δηλητηριώδη φίδια

house_snakes
Νεκρός στο σπίτι του και περιτριγυρισμένος από πάνω από 100 φίδια, δηλητηριώδη και μη, βρέθηκε ένας άντρας στο Μέριλαντ, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι του 49χρονου, μετά από κλήση που έλαβε. Ένας γείτονας ανέφερε ότι τον είδε ξαπλωμένο στο πάτωμα και χωρίς τις αισθήσεις του, όταν πήγε να τον βρει, καθώς δεν τον είχε δει για πάνω από μια ημέρα, ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας.

Αξιωματικοί της αστυνομίας και της πυροσβεστικής μπήκαν στο σπίτι και διαπίστωσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν υπήρξαν ενδείξεις επίθεσης. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Γραφείο του επικεφαλής Ιατροδικαστή στη Βαλτιμόρη για νεκροψία. Η ταυτότητα του νεκρού δεν έχει ανακοινωθεί.

Η αστυνομία εντόπισε πάνω από 100 φίδια διαφόρων ποικιλιών μέσα στο σπίτι, τα οποία οι γείτονες του άνδρα δεν γνώριζαν. Όλα είχαν ετικέτα και ήταν τοποθετημένες σε σάκους. Η υπηρεσία ζώων της κομητείας εργάζεται για τη διάσωση των ερπετών με ειδικούς από τη Βόρεια Καρολίνα και τη Βιρτζίνια.

Εκπρόσωπος της οργάνωσης δήλωσε ότι μέσα στο σπίτι εντοπίστηκαν πάνω από 125 φίδια που είχαν ενώ κάλεσε τους γείτονες να μην ανησυχούν.

Κλείσιμο
«Θέλω να διαβεβαιώσω την κοινότητα και όποιον ζει στη γειτονιά ότι δεν έχουμε δει κανένα από αυτά τα φίδια να μην έχει ασφαλιστεί σωστά ή δεν έχουμε διαπιστώσει ότι θα μπορούσε να διαφύγει» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον έλεγχο, το μεγαλύτερο φίδι ήταν ένας Βιρμανικός Πύθωνας με μήκος πάνω από 4 μέτρα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συλλογή φιδιών που είχε δει ποτέ η υπηρεσία τα τελευταία 30 χρόνια.


Ειδήσεις σήμερα:

Για χιόνια ακόμα και στα νότια προάστια της Αττικής λέει ο Λαγουβάρδος - Η εξέλιξη της κακοκαιρίας ανά τρίωρο


Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα στην ανακρίτρια


Νέο εντυπωσιακό βίντεο με τα Rafale να φτάνουν στην Αθήνα - Δείτε τα μαχητικά πάνω από την Ακρόπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης