Βρετανία: «Μάλλον υπάρχουν περισσότερα κρούσματα της μετάλλαξης Omicron» είπε ο υπουργός Υγείας
Ωστόσο διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι μπορεί για να αναχαιτίση της εξάπλωση του παραλλαγμένου στελέχους από τη νότια Αφρική
Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Σατζίντ Τζαβίντ δήλωσε σήμερα ότι ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερα κρούσματα του παραλλαγμένου στελέχους Όμικρον του κορωνοϊού στη χώρα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να ανασχέσει την εξάπλωσή του.
"Ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερα κρούσματα και γι΄αυτό όταν επιβεβαιώσαμε αυτά τα δύο χθες, ένα στο Έσεξ και ένα στο Νότιγχαμ, αμέσως βεβαιωθήκαμε ότι εντοπίσαμε με ακρίβεια όλες τις επαφές τους. Επιπλέον διενεργούμε στοχευμένα διαγνωστικά τεστ και στις δύο περιοχές και στη συνέχεια προχωράμε στην αλληλούχιση του γονιδιώματος όλων των θετικών τεστ", τόνισε ο Τζαβίντ μιλώντας στο BBC.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.