Καναδάς: Ο βουλευτής που είχε εμφανιστεί γυμνός πιάστηκε να... ουρεί κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Καναδάς: Ο βουλευτής που είχε εμφανιστεί γυμνός πιάστηκε να... ουρεί κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης

Πριν από ένα μήνα ο ίδιος είχε εμφανιστεί γυμνός σε τηλεδιάσκεψη του κοινοβουλίου 

kanadas-vouleutis3
Ένας Καναδός βουλευτής ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί προσωρινά από ορισμένα καθήκοντά του και «θα ζητήσει βοήθεια» αφού καταγράφηκε από κάμερες να ουρεί κατά τη διάρκεια μιας κοινοβουλευτικής διαδικασίας – έναν μήνα νωρίτερα ο ίδιος είχε εμφανιστεί γυμνός σε τηλεδιάσκεψη του κοινοβουλίου.

«Χθες το βράδυ, ενώ μετείχα διαδικτυακά στις εργασίες της Βουλής των Κοινοτήτων, σε μη δημόσιο χώρο, ούρησα χωρίς να αντιληφθώ ότι με έπαιρνε η κάμερα», έγραψε ο Ουίλιαμ Έιμος στο απολογητικό του σημείωμα στο Twitter. Ο Έιμος είναι μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό«Ντρέπομαι βαθύτατα για τις πράξεις μου και την αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσα σε όποιον τις είδε. Ζητώ ανεπιφύλακτα συγγνώμη», πρόσθεσε.
Κλείσιμο
Ο Έιμος ανέφερε ότι θα διατηρήσει τη βουλευτική του ιδιότητα, αλλά θα αποχωρήσει «προσωρινά» από τις επιτροπές στις οποίες μετέχει. Μεταξύ άλλων, είναι και βοηθός του υπουργού Βιομηχανίας Φρανσουά-Φιλίπ Σαμπάν. Ο βουλευτής ανέφερε ότι θα ζητήσει βοήθεια, αλλά δεν διευκρίνισε τι είδους θα είναι αυτή.

Ο Έιμος τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του τον περασμένο Απρίλιο, όταν εμφανίστηκε ολόγυμνος σε μια συνεδρίαση της Βουλής. Τότε, είχε δηλώσει ότι άλλαζε ρούχα αφού προηγουμένως είχε κάνει τζόγκινγκ και δεν είχε αντιληφθεί ότι η κάμερα του υπολογιστή του ήταν αναμένη.




Ειδήσεις σήμερα 

Στα 1.585 τα νέα κρούσματα - 521 οι διασωληνωμένοι, 40 θάνατοι

Γυμναστήρια: Ανοίγουν από τη Δευτέρα με self test και διπλή μάσκα 

Νεϊμάρ: Η Nike διέκοψε τη συνεργασία τους έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική βία σε υπάλληλό της 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης