Νεϊμάρ: Η Nike διέκοψε τη συνεργασία τους έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική βία σε υπάλληλό της

Νεϊμάρ: Η Nike διέκοψε τη συνεργασία τους έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική βία σε υπάλληλό της

Την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία της με τον Νεϊμάρ έλαβε η Nike, λόγω της άρνησης του Βραζιλιάνου αστέρα της Παρί να συνεργαστεί με τις Αρχές, μετά τις εις βάρος του καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση σε υπάλληλο της εταιρείας

neymar-main1
Νέα μπλεξίματα για τον Νεϊμάρ έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας...

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής εταιρεία αθλητικού ρουχισμού ανακοίνωσε πως διακόπτει κάθε συνεργασία με τον Βραζιλιάνο άσο, έπειτα από την καταγγελία περί σεξουαλικής παρενόχλησης σε υπάλληλο του brand το 2016.

Ειδικότερα, η  Χίλαρι Κρέιν, νομικός σύμβουλος της εταιρείας, τόνισε ότι «η Nike έληξε τη συνεργασία με τον αθλητή επειδή αρνήθηκε να συνεργαστεί στην έρευνα, μετά τις αξιόπιστες κατηγορίες για κακοποίηση μιας υπαλλήλου. Θα ήταν απρεπές εκ μέρους μας να κατηγορήσει κάποιον χωρίς να έχει στοιχεία».

Στην καταγγελία της η εργαζόμενη στον αμερικανικό κολοσσό αθλητικών ειδών, αναφέρει μεταξύ άλλων, πως ο Νεϊμάρ προσπάθησε να την εξαναγκάσει να του κάνει στοματικό έρωτα και να συνευρεθεί μαζί του σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η καταγγέλουσα βρήκε το θάρρος να κάνει την αποκάλυψη δύο χρόνια αργότερα, στο πλαίσιο ενός συνεδρίου που διοργάνωσε η Nike κι αφορούσε την δημιουργία ενός ασφαλέστερου περιβάλλοντος εργασίας και της καταπολέμησης των διακρίσεων. Μάλιστα, αρχικά ζήτησε να μην δοθεί μεγάλη δημοσιότητα το θέμα, ωστόσο ένα χρόνο μετά συναίνεσε στο να διεξαχθούν έρευνες προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου.

Από την πλευρά του ο Νεϊμάρ διέψευσε το γεγονός και αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές, με τους εκπροσώπους του να δηλώνουν: «Ο Νεϊμάρ θα υπερασπιστεί τον εαυτό του κόντρα στις αβάσιμες αυτές επιθέσεις σε περίπτωση που η υπόθεση φτάσει στα δικαστήρια, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τώρα».


Ειδήσεις σήμερα: 

Δείτε φωτογραφίες: Καρχαρίες δίπλα σε ψαράδες σε Αμάρυνθο και Κινέτα

Λαμία: Θήκη δοντιού σφηνώθηκε σε πνεύμονα ασθενή - Συνέβη στη διασωλήνωση!

Λάρισα: Έκρηξη σε αποστακτήριο - Οκτώ τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης