Τζιλ Μπάιντεν: Τελευταία λέξη της μόδας το διχτυωτό καλσόν της

Τζιλ Μπάιντεν: Τελευταία λέξη της μόδας το διχτυωτό καλσόν της

Η «Πρώτη Κυρία» ξάφνιασε με την εμφάνισή της άλλους ευχάριστα κι άλλους δυσάρεστα

Screenshot_2021-04-12_at_5_31_47_PM
«Δεν ένιωσα ποτέ τόσο σέξι», δηλώνει η 76χρονη Σέριλ Μπέλμαν, συγγραφέας και πρώην μικροβιολόγος στην εφημερίδα «New York Post», φορώντας ένα μαύρο διχτυωτό καλσόν, σχεδόν σαν κι αυτό που φορούσε η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ κάνοντας άνω-κάτω τα social media.

H 69χρονη Μπάιντεν ενένπνευσε την Σέριλ, η οποία φόρεσε για πρώτη φορά στη ζωή της διχτυωτό καλσόν και το συνδύασε με μαύρη φούστα και μαργαριτάρια.

«H εμφάνισή μου ήταν πάντα η ίδια - κλασικότατη, τζιν παντελόνι και λευκό πουκάμισο με ζιβάγκο πουλόβερ».

Όμως η εκπαιδευτικός Τζιλ Μπάιντεν, που εξακολουθεί να εργάζεται μετά την εκλογή του συζύγου της στην προεδρία έκανε μόδα το μοντέρνο ντύσιμο για τις κυρίες που έχουν κλείσει τα 70.

Η εμφάνιση της Μπάιντεν άφησε το αποτύπωμά της στις ηλικιωμένες γυναίκες του Μανχάταν. Το γεγονός ότι η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου εθεάθη με διχτυωτό καλσόν, μποτάκια, μαύρο σακάκι και μία μαύρη φούστα πάνω από το γόνατο, με δερμάτινο τελείωμα να κατεβαίνει από το αεροπλάνο στην αεροπορική βάση Άντριους στο Μέριλαντ, έκανε αίσθηση.

Η εμφάνισή της, αν και σχολιάστηκε πικρόχολα κυρίως από χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε παράδειγμα προς μίμηση.

Κλείσιμο
«Πάντα ήθελα να αγοράσω διχτυωτό καλσόν αλλά ποτέ δεν το έκανα. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που κρατούσε», υποστηρίζει η Σέριλ Μπέλμαν.

Πάντως, με την νέα της εμφάνιση, εισέπραξε πολλά κομπλιμέντα. «Φαίνεσαι όμορφη», της είπε ο έφηβος εγγονός της.

Η 72χρονη Άλβα Τσιν ήταν διάσημο μοντέλο τη δεκαετία του 70. Τώρα ειναι συγγραφέας, ηθοποιός και κάνει γιόγκα σε ηλικιωμένες κυρίες.

«Όταν νιώθεις καλά, αυτό φαίνεται. Και φαίνεσαι όμορφος», υποστηρίζει η Τσιν απαντώντας στις κυρίες που έσπευσαν να επικρίνουν ως «χυδαίο» και «φθηνό» το μαύρο διχτυωτό καλσόν της συζύγου του 46ου προέδρου των ΗΠΑ.

«Δεν το καταλαβαίνω -υπάρχει μεγάλη ντροπή για τις ηλικιωμένες γυναίκες. Και συχνά οι γυναίκες ειναι αυτές που δημιουργούν πρόβλημα», προσθέτει.

Και η ίδια στο παρελθόν παραδέχεται ότι ασκούσε κριτική στις ενδυματολογικές επιλογές των άλλων. «Τώρα λέω: Φορέστε οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε καλά».

Για την Ρεγκίνα Κράβιτς, «μια 69χρονη (όπως η Τζιλ Μπάιντεν) μπορεί να φαίνεται σέξι και εκλεπτυσμένη».

Η Κράβιτς, σύμβουλος σε θέματα image και πρώην σχεδιάστρια μόδας, γνωρίζει τα πάντα για το πώς το στυλ μπορεί να κάνει πιο δυνατές τις γυναίκες.

«Το να νιώθεις σέξι έχει τεράστια σημασία στη ζωή μιας γυναίκας -σε οποιαδήποτε ηλικία», λέει και προσθέτει: «Αλλά το να είναι καλαίσθητη, είτε είσαι 39, 69 ή η Τζέιν Φόντα, είναι αυτό για το οποίο πρέπει να αγωνιστείς».

Η Κράβιτς συνδύασε το μαύρο διχτυωτό καλσόν της με λεοπάρ γόβες και πορτοκαλί δερμάτινο τζάκετ. «Έχω ακούσει να λένε ότι αυτά που φοράω δεν είναι κατάλληλα», παραδέχτηκε ο Κράβιτς, η οποία όμως δεν δίνει καμία σημασία στα όσα ακούει...

Ειδήσεις σήμερα

Εμβόλιο κορωνοϊού της Johnson & Johnson: Την Τετάρτη ο πρώτος εμβολιασμός στην Ε.Ε. 

Ψήφος αποδήμων: Ο ΣΥΡΙΖΑ «άδειασε» την Τζάκρη με... την υπογραφή της 

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι 9 από τις 10 σφαίρες που δέχθηκε ήταν θανατηφόρες – Πού στρέφονται οι έρευνες 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης