Η CIA τεστάρει την παρατηρητικότητα των χρηστών στο Twitter - Εσύ μπορείς να «λύσεις» το κουίζ;

Η CIA τεστάρει την παρατηρητικότητα των χρηστών στο Twitter - Εσύ μπορείς να «λύσεις» το κουίζ;

Κάποιοι χρήστες αποδείχτηκαν πιο... αετομάτηδες από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ

diaforesss
Την παρατηρητικότητα των χρηστών στο Twitter αποφάσισε να τεστάρει η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) των ΗΠΑ, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Twitter δύο εικόνες και καλώντας τους followers της και όχι μόνο να βρουν τις 10 διαφορές.

Σύμφωνα με την CIA, οι δυο εικόνες που απεικονίζουν έναν όμορφο δρομο σε μια πόλη που δεν διευκρινίζεται μπορεί να δείχνουν πανομοιότυπες, όμως διαφέρουν σε 10 σημεία μεταξύ τους. «Δοκιμάστε τις ικανότητες παρατηρητικότητάς σας. Μπορείτε να διακρίνετε τις 10 διαφορές στις παρακάτω εικόνες;», αναφέρει η λεζάντα της ανάρτησης, με πολλούς χρήστες να σπεύδουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση.



Όπως αναφέρει η Daily Mail, κάποιοι κατάφεραν να βρουν τις 10 διαφορές, κάποιοι απέτυχαν παταγωδώς, και κάποιοι αποδείχτηκαν... πιο αετομάτηδες από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών της ΗΠΑ - ή τουλάχιστον τα άτομα που διαχειρίζονται τα social media της...

Κι αυτό γιατί κατάφεραν να εντοπίσουν 12 διαφορές αντί για 10, αποδεικνύοντας ότι αποτελούν ιδανικούς υποψήφιους για «επιστράτευση».



Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι δύο επιπλέον διαφορές που εντόπισαν οι χρήστες με το κοφτερό μάτι ήταν μια λεπτή γραμμή μπογιάς στην αριστερή πλευρά κάτω από μία από τις αψίδες, που έλειπε από τη μία φωτογραφία,  και ένα λογότυπο στο αυτοκίνητο αριστερά που υπάρχει μόνο στη μία εικόνα. 

Κλείσιμο
Πάντως η CIA, με επόμενη ανάρτησή της έδειξε ανωτερότητα και έσπευσε να συγχαρεί όσους βρήκαν παραπάνω διαφορές από την ίδια, επισημαίνοντας ότι δεν σταματά ποτέ κανείς να μαθαίνει!


Ειδήσεις σήμερα

Cuties: Χαμός με το νέο φιλμ του Netflix που φέρεται να «προσδίδει σεξουαλικά χαρακτηριστικά» σε παιδιά

Πάτρα: Πυροβόλησαν πρώην πυγμάχο ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του

Τι συμφώνησαν Μητσοτάκης-Μακρόν για όπλα και Τουρκία: Σταματήστε τις παράνομες ενέργειες αλλιώς κυρώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης