Ισπανός ξανασυναντά την γαϊδουρίτσα του μετά από δύο μήνες καραντίνας - Δείτε το συγκινητικό reunion

Ισπανός ξανασυναντά την γαϊδουρίτσα του μετά από δύο μήνες καραντίνας - Δείτε το συγκινητικό reunion

Στο βίντεο που έγινε viral o 38χρονος ακούγεται να ξεσπάει σε δάκρυα χαράς, ενώ η όμορφη «Baldo» τον υποδέχεται με ενθουσιώδη γκαρίσματα

baldonera-ekso
Ο Ισμαέλ Φερνάντεζ δεν έβλεπε την ώρα να ξεκινήσει η άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις που επιβλήθηκαν από την ισπανική κυβέρνηση εξαιτίας της σφοδρής επέλασης του κορωνοϊού, η οποία στοίχισε χιλιάδες ανθρώπινες ζωές στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Κι αυτό γιατί ο 38χρονος ήθελε διακαώς να μεταβεί στο χωριό El Borge, στη Μάλαγα, για να επισκεφθεί τη φάρμα της οικογένειάς του, να αγκαλιάσει τον αδερφό του που ζει εκεί αλλά και να ξαναδεί ένα πλάσμα που κατέχει σημαντική θέση στην καρδιά του και του είχε λείψει τρομερά.

No me da vergüenza que me oigáis llorar, porque aquí está una de las demostraciones de amor más incondicionales que...

Δημοσιεύτηκε από Ismael Fernández στις Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020


Ο λόγος για την Μπαλντομέρα, την όμορφη γαϊδουρίτσα που ο 38χρονος είχε να δει για περισσότερους από δύο μήνες, από τότε που η καθημερινότητα των Ισπανών - όπως και των περισσοτέρων ανθρώπων στον πλανήτη - άλλαξε δραματικά λόγω του κορωνοϊού. Ενώ πολλοί συμπολίτες του μπήκαν στην καραντίνα με τα κατοικίδιά τους έχοντας έτσι την ευκαιρία να επωφεληθούν από την καθησυχαστική παρουσία τους αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο Ισμαέλ βρέθηκε χιλιόμετρα μακριά από την αγαπημένη του Μπαλντομέρα, την οποία παλαιότερα επισκεπτόταν κάθε εβδομάδα, χωρίς να μπορεί να την δει ή να ακούσει το μελωδικό της... γκάρισμα.

Μετά από αναμονή πολλών εβδομάδων και όταν άρχισε να χαλαρώνει το σκληρό lockdown στην Ισπανία, ο 38χρονος απέκτησε ξανά τη δυνατότητα να μεταβεί στη φάρμα του αδελφού του, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα φρόντιζε την Μπαλντομέρα. Ο Ισμαέλ κατέγραψε το συγκινητικό reunion καρέ καρέ, από την πρώτη στιγμή που το χαριτωμένο πλάσμα εμφανίζεται στο οπτικό του πεδίο, και ο ίδιος αρχίζει να την χαϊδεύει ρωτώντας την τρυφερά «πού ήσουν», μέχρι τη στιγμή που η «Μπάλντο» ξεσπά σε χαρούμενα γκαρίσματα.

baldo
Κλείσιμο


«Δεν ντρέπομαι που με ακούσατε να κλαίω», λέει στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στα social media ο 38χρονος και πλέον έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views και κοινοποιήσεις σε διάφορες πλατφόρμες. Όπως εξηγεί, αυτή του η αντίδραση, που ίσως κάποιοι βρίσκουν ακατανόητη, είναι απλά έκφραση της πιο ανιδιοτελούς αγάπης που υπάρχει.

Το κλιπ με το συγκινητικό reunion έγινε viral και ο Ισμαέλ, θέλοντας η όμορφη «Μπάλντο» να έχει την αναγνώριστη που της αξίζει, της έφτιαξε δικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε παρακάτω την πρώτη ανάρτηση που ανέβασε, με τον ίδιο να ποζάρει χαρούμενος σε selfie με την γαϊδουρίτσα!


Με πληροφορίες από Daily Mail, the dodo

Ειδήσεις σήμερα:

Επιχείρηση «τουρισμός»: Οι πράσινες, οι κόκκινες και οι κίτρινες οι χώρες

Normal People: Στο... Pornhub κατέληξαν οι καυτές σκηνές σεξ της πετυχημένης σειράς του BBC Three

Η οικογένεια του Τζαμάλ Κασόγκι ανακοίνωσε ότι «συγχωρεί» τους δολοφόνους του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης