Κάν’ το όπως οι Miami Heat

X3: Σταρ του NBA το χρησιμοποιούν καθημερινά στη μυική τους ενδυνάμωση  - Εξατομικευμένο φορητό γυμναστήριο δίνει τη δυνατότητα στον καθένα τους, με δέκα λεπτά ημερησίως,  να γυμνάσει μέσω της μεθόδου των πολλαπλών αντιστάσεων του X3 τις οκτώ διαφορετικές μυϊκές ομάδες

Do_it_like_Miami_Heat
Κάθε φορά που ένας ευρωπαίος μπασκετμπολίστας διασχίζει τον Ατλαντικό με προορισμό το ΝΒΑ  βλέπουμε το ίδιο έργο (το είδαμε και με το δικό μας Γιάννη Αντετοκούνμπο): μετά την πρώτη του προετοιμασία με την ομάδα του, ο παίκτης είναι «άλλος». Το σώμα του είναι εμφανώς πιο δυνατό, πιο μυώδες, η αλτικότητά του βελτιωμένη, η έκρηξή του ασύλληπτη, ενώ συχνά τον βλέπουμε ακόμα και να ψηλώνει (ειδικά αν πάει πολύ μικρός – όχι απαραίτητα κάτω από 18 ετών – στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου).

Στην αρθρογραφία επί του θέματος, οι «ειδικοί» μιλούν για τον επαγγελματικό τρόπο προπόνησης και τις ξεχωριστές «προχωρημένες» μεθόδους εκγύμνασης των αθλητών.

Τρανό παράδειγμα, ο «βασιλιάς» Lebron James που, στα 37 του εξακολουθεί να κυριαρχεί στο μαγικό κόσμο του – I love this game – ΝΒΑ.

Τα μυστικά, προφανώς, είναι πολλά. Ένα από αυτά, όμως, μπορούμε να το εντοπίσουμε σε μια από τις ομάδες που είχανε το «βασιλιά» στο ρόστερ τους για αρκετά χρόνια. Ο λόγος για τους Miami Heat, μια από τις πιο δημοφιλείς, πλούσιες κι επιτυχημένες ομάδες της σύγχρονης ιστορίας του ΝΒΑ, που αριθμεί τρία πρωταθλήματα ΝΒΑ, ενώ μόλις την περασμένη σαιζόν έφτασε μια ανάσα από τον τέταρτο τίτλο της, χάνοντας από τους LΑ Lakers στους τελικούς που έλαβαν χώρα στο Orlando. 

Κλείσιμο
Πρόεδρος της ομάδας είναι ο  Pat Riley, ενώ το ρόστερ της περιλαμβάνει, εκτός των άλλων, αθλητές All Star διαμετρήματος όπως οι Jimmy Butler, Βam Adebayo, Goran Dragic και Andre Iguodala. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μεμονωμένοι κορυφαίοι αθλητές πολλών και διαφορετικών αθλημάτων – όπως ο δύο φορές All Star Center των Cleveland Cavaliers Andre Drummond και ολόκληρες ομάδες υψηλότατου επιπέδου όπως οι μπασκετικοί Miami Heat – έχουν εντάξει το X3 στο καθημερινό τους προπονητικό πρωτόκολλο, καταφέρνοντας, μέσα στο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα των δέκα  λεπτών ημερησίως, να ενισχύσουν το μυϊκό τους σύστημα, φτάνοντάς το στο απαιτητικό επίπεδο του ανταγωνισμού στο σπορ τους.

Αυτοί όλοι χρησιμοποιούν καθημερινά στη μυική τους ενδυνάμωση το X3 Οι περυσινοί φιναλίστ του ΝΒΑ κάτι θα ξέρουν, δεν συμφωνείτε; 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρόγραμμα του NBA είναι εξαιρετικά επίπονο και απαιτητικό, περιλαμβάνοντας περισσότερους από 80 αγώνες ετησίως, με συνεχή πολύωρα ταξίδια, παιχνίδια κάθε δύο (2) μέρες σε συνθήκες πολύ υψηλού ανταγωνισμού και παίκτες που βασίζονται ως επί το πλείστον στη δύναμη, την ταχύτητα, την εκρηκτικότητα κι εν γένει στα εξαιρετικά αθλητικά τους χαρακτηριστικά. 

Παίκτες και ομάδες δεν έχουν πάντα τη πολυτέλεια του χρόνου να περνάνε ώρες στα γυμναστήρια εν μέσω αγώνων, ταξιδιών και πανδημίας.  Τί καλύτερο, λοιπόν, από ένα εξατομικευμένο φορητό γυμναστήριο, που δίνει τη δυνατότητα στον καθένα τους, με δέκα  λεπτά ημερησίως όπου κι αν βρίσκεται (στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, στα αποδυτήρια, στο τζετ της ομάδας – ακόμα και κατά τη διάρκεια της πτήσης) να γυμνάσει μέσω της μεθόδου των πολλαπλών αντιστάσεων του X3 τις οκτώ διαφορετικές μυϊκές ομάδες.  

Δεν είναι τυχαίος, λοιπόν, ο ντόρος που γίνεται τελευταία για το Χ3. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, επίσης, που αυτή η επαναστατική μέθοδος μυϊκής ενδυνάμωσης έρχεται κατευθείαν από τη Μέκκα του fitness και του training, την Αμερική.

Το Χ3 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα μυϊκής ενδυνάμωσης που εμφανίζει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα που εφάπτονται στον σύγχρονο τρόπο ζωής και ικανοποιούν όλους όσους θέλουν να ασκηθούν: από τον επαγγελματία ως τον αρχάριο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Survivor: Η... θυσία του Γιώργου Κοψιδά και η λασπομαχία του παστίτσιου

Χαλάει ο καιρός από το βράδυ, χιόνια και σε χαμηλό υψόμετρο στα βόρεια - Τα δύο «πρόσωπα» του καιρού το Σαββατοκύριακο

Διάσωση - θαύμα μέσα από όχημα που κρεμόταν από αερογέφυρα - Δείτε το βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης