Survivor: Η... θυσία του Γιώργου Κοψιδά και η λασπομαχία του παστίτσιου

Survivor: Η... θυσία του Γιώργου Κοψιδά και η λασπομαχία του παστίτσιου

Η συγγνώμη του Τριαντάφυλλου,  η αλλαγή στρατηγικής της μπλε υποομάδας και η μάχη της επικοινωνίας- Δείτε βίντεο

survivor_laspi
Όταν κάποιος φτάνει στο αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκει, χρησιμοποιούμε την ειρωνική έκφραση «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος». Αυτό θα αισθάνεται σίγουρα ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος βγήκε από μόνος του στον... τάκο (το είχε ζητήσει από την Νικολέτα που είχε ατομική ασυλία) για να διώξει από το Survivor 4  έναν από τους άλλους δυο υποψήφιους που του χαλούσαν το κλίμα στην ομάδα που δημιούργησε, τον Τριαντάφυλλό και την Μαριάνθη Κάσδαγλη.  Τελικά το κοινό επέλεξε να στείλει σπίτι του τον ηθοποιό και αρχηγό των κόκκινων.

Η απόφαση του Γιώργου Κοψιδά να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού έτυχε της αναγνώρισης της μπλε ομάδας. Ο Τζέιμς Καφετζής έβγαλε το… καπέλο στον αντίπαλο του λέγοντας ότι δεν είναι απλά αρχηγός αλλά ηγέτης.



Στους κόκκινους οι τρεις φορές υποψήφια προς αποχώρηση από το  παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Μαριάνθη Κάσδαγλη μιλώντας με τον συν-υποψήφιο της Τριαντάφυλλο θεωρεί ότι η ομάδα δεν την θέλει, δείχνοντας ως υπαίτιους τους Γιώργο Κόρομι και Καρολίνα Καλύβα. Από το πηγαδάκι των δυο δεν γλίτωσε και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση Γιώργος Κοψιδάς και η στρατηγική του.


Κλείσιμο

Με τη στρατηγική ασχολήθηκαν και οι μπλε. Αυτή τη φορά είχε να κάνει με τις δουλείες στην παραλία και το μοίρασμά τους. Στην Ελευθερία Ελευθερίου της έκανε εντύπωση που ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε μετά από τρεις μήνες να μαγειρέψει και θεώρησε πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την απόφαση του.



Η αποψινή μάχη με έπαθλό την επικοινωνία και το φαγητό είχε πολύ λάσπη και δύσκολους στόχους. Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους κόκκινους να κάνουν χάρη στη Μαριάνθη Κάσδαγλη το 9-8.



Νίκη έφερε και ο άλλος υποψήφιος προς αποχώρηση των κόκκινων, ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος κόντρα στον Αλέξη Παππά έγραψε το τελικό 10-8 εν μέσω αποθέωσης από την ομάδα του, γιατί εκτός από την επικοινωνία θα τάιζε τους συμπαίκτες του παστίτσιο.



Οι κόκκινοι απόλαυσαν ένα μεγάλο κομμάτι παστίτσιο και καφεδάκι που τους έφερε delivery από την Ελλάδα.




Η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους ήταν τεράστια τόνωση στην ψυχολογία των κόκκινων που όλη την εβδομάδα δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη και συν τοις άλλοις είχαν και τις εντάσεις τους.



Ο Τριαντάφυλλος ευχαρίστησε την ομάδα του,  δήλωσε υπερήφανος που ανήκει στους κόκκινους και ζήτησε συγγνώμη απ όλους.



Πάντως το «Happy End» στο δωμάτιο επικοινωνίας δεν φάνηκε να αγγίζει τους κόκκινους και κυρίως τους Γιώργο Ασημακόπουλο, Καρολίνα Καλύβα και Γιώργο Κόρομι.



Την ώρα που η πλειοψηφία των κόκκινων δεν θέλει τον Τριαντάφυλλο, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τον  Γιώργο Κοψιδά.




Στο συμβούλιο Τριαντάφυλλός και Γιώργος Ασημακόπουλος είχαν καυγαδάκι που προκάλεσε γέλια, όταν ο Γιώργος Λιανός είπε την ατάκα που συνήθως λέει μια γυναίκα στον συζυγό της και δεν είναι άλλη απο το «μου έχεις φάει τα καλύτερα μου χρόνια».




Μετά το καυγαδάκι, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση Τριαντάφυλλο, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Γιώργο Κοψιδά πριν ανακοινώσει πως αυτοι που παραμένουν στο Survivor 4 είναι οι  Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη με τον Κοψιδά να... θυσιάζεται στον Άγιο Δομίνικο για την ομάδα του.






Ειδήσεις σήμερα 

Κικίλιας: Επίταξη γιατρών αν δεν ενισχύσουν εθελοντικά το ΕΣΥ 

Κορωνοϊός: Διπλό αρνητικό ρεκόρ με 3.465 νέα κρούσματα και 630 διασωληνωμένους 

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ποζάρει ξαπλωμένος στο χωράφι και μιλάει για τον «δυνατό θεραπευτή» 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης