Πώς να απελευθερώσεις τη φυσική σου λάμψη

Πώς να απελευθερώσεις τη φυσική σου λάμψη

Collagen Pro-active: 14 facts που πρέπει να ξέρουμε για το αγαπημένο πόσιμο κολλαγόνο!

CPA-PHOTO_HEADER

Sponsored Content

Ένας πόνος στο γόνατο ή στη μέση και η καθημερινότητά μας αλλάζει αφού δεν μπορούμε πλέον να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, να κινηθούμε όπως θέλουμε, να αθληθούμε ή ακόμη και να περπατήσουμε. Το θαμπό δέρμα και τα εύθραυστα μαλλιά αλλάζουν την εικόνα μας και έχουν επίπτωση στην ψυχολογία μας. Η ευλυγισία μας μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου κάνοντας δύσκολα αυτά που κάποτε ήταν εύκολα για μας.

Ο χρόνος έχει επιπτώσεις στο σώμα μας, όμως μπορούμε εύκολα να ανατρέψουμε τη φθορά με μια πρωτεΐνη-κλειδί, το κολλαγόνο, ένα στοιχείο που βοηθά την αναδόμηση των περισσοτέρων ιστών του σώματος. Ας το γνωρίσουμε καλύτερα και ας μάθουμε πώς μπορούμε να αποκαταστήσουμε τα επίπεδα του κολλαγόνου στον οργανισμό μας.


Fact 1:
Το κολλαγόνο αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Είναι το βασικό συστατικό του δέρματος και της επιδερμίδας. Παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος, στη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων αλλά και των οστών.

Fact 2:
Κλείσιμο
Τα αποθέματα κολλαγόνου στον οργανισμό, μειώνονται από την ηλικία των 25 ετών, με ρυθμό περίπου 1,5% κάθε χρόνο. Δεν μπορούμε να το αναπληρώσουμε από κάποιο είδος τροφής.

Fact 3: Καθώς χάνεται το κολλαγόνο, σταδιακά εμφανίζονται ρυτίδες, η επιδερμίδα γίνεται άτονη, θαμπή, το «οβάλ» του προσώπου χαλάει. Τα μαλλιά χάνουν τη δύναμή τους και πέφτουν. Τα νύχια σπάνε. Πόνοι στις αρθρώσεις ξεκινούν.

Fact 4:
To Collagen Pro-active, με τη μοναδική του φόρμουλα, ενεργοποιεί τον οργανισμό να παράξει φυσικό κολλαγόνο, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιπέδου κολλαγόνου στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος.

Fact 5:
To Collagen Pro-active είναι ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει στην επιστήμη του κολλαγόνου. Είναι το μοναδικό κολλαγόνο σε πεπτίδια που είναι εμπλουτισμένο με μαγνήσιο, πυρίτιο και το μισό σύμπλεγμα της βιταμίνης Β.

CPA-PHOTO_1



Fact 6:
Η πατενταρισμένη διαδικασία ενζυματικής υδρόλυσης του Collagen Pro-active επιτρέπει την 95% απορρόφησή του με τη μορφή πεπτιδίων, τη συσσώρευσή τους στα σημεία που εκδηλώνεται ανάγκη στο σώμα, αποκαθιστώντας βλάβες στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος.

Fact 7:
Κάθε ημερήσια δόση Collagen Pro-active περιέχει 10.000mg υδρολυμένου κολλαγόνου. Βάσει κλινικών μελετών, αυτή είναι η ενδεδειγμένη δόση για να έχουμε όλα τα οφέλη του.
Είναι 20 φορές πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε χάπι κολλαγόνου!

Fact 8:
Σύμφωνα με μελέτες, οι πόνοι και το πρήξιμο των αρθρώσεων μειώνεται έως και 80,8% τους 4 πρώτους μήνες χρήσης του.

Fact 9:
«Ξυπνώντας» το κολλαγόνο στον οργανισμό μας: Ενισχύονται οι αρθρώσεις μας, μειώνονται οι πόνοι, αυξάνεται η ευλυγισία και η κινητικότητα της άρθρωσης. Αυξάνεται η ελαστικότητα και η λάμψη του δέρματος, δυναμώνουν τα μαλλιά και μακραίνουν πολύ πιο γρήγορα, δυναμώνουν τα νύχια.

Fact 10:
Το Collagen Pro-active είναι το μοναδικό σε συσκευασία 600ml για να καλύπτει πάνω από 1 μήνα και είναι και δοκιμασμένο για πάνω από 10 χρόνια.

CPA-PHOTO_2



Fact 11:
Το Collagen Pro-active είναι ιδανικό για:
-Όλους όσοι επιθυμούν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν προβλήματα των αρθρώσεων, του ταλαιπωρημένου δέρματος, καθώς και αδύναμων μαλλιών και νυχιών.
-Άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις, όπως αρθρίτιδα ή οστεοαρθρίτιδα.
-Άτομα που ασκούνται συστηματικά και αθλητές.
-Γυναίκες στην περίοδο της εμμηνόπαυσης αλλά και στην κλιμακτήριο.
-Γυναίκες και άντρες που παρατηρούν ότι τα μαλλιά πέφτουν, αδυναμία στα νύχια τους, μια πρώτη εμφάνιση ρυτίδων.

Fact 12:
Τα αποτελέσματά του φαίνονται πολύ γρήγορα! Οι περισσότεροι οργανισμοί ανταποκρίνονται πριν καν ολοκληρωθεί το 1o μπουκάλι. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν.

Fact 13:
Βάζουμε λοιπόν στη ρουτίνα υγείας και ομορφιάς μας, κάθε βράδυ, λίγο πριν από τον ύπνο, ένα καπάκι Collagen Pro-active, γιατί εκείνη την ώρα γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου, οπότε αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών του από τον οργανισμό.

Fact 14:
Το βρίσκουμε σε φυσικά και online φαρμακεία.

Για να μάθετε ακόμα περισσότερα ακολουθήστε το Collagen Pro-active στα social media: FB και  IG

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης