Πριγκίπισσα Αικατερίνη: Δώρα για παιδιά χωρίς μέριμνα εκτός Παλατιού, λόγω covid

Πριγκίπισσα Αικατερίνη: Δώρα για παιδιά χωρίς μέριμνα εκτός Παλατιού, λόγω covid

Τα δώρα μοιράστηκαν στα ορφανοτροφεία - «Δυστυχώς, αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσαμε να δεχτούμε 1.000 παιδιά στο Λευκό Παλάτι για να γιορτάσουν όπως κάνουμε κάθε χρόνο, λόγω του COVID 19», διεμήνυσε η Πριγκίπισσα Αικατερίνη

servia_apora
Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη μοιράζει απλόχερα χαμόγελα εν μέσω της περιόδου των εορτών και εύχεται καλές γιορτές με ασφάλεια και υγεία σε όλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μοιράστηκαν χριστουγεννιάτικα δώρα για τα ορφανά παιδιά.

«Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι το χαμόγελο των παιδιών όταν λαμβάνουν τα δώρα τους», δηλώνει χαρακτηριστικά η Πριγκίπισσα Αικατερίνη. «Δυστυχώς, αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσαμε να δεχτούμε 1.000 παιδιά στο Λευκό Παλάτι για να γιορτάσουν όπως κάνουμε κάθε χρόνο, λόγω του COVID 19. Θα μας λείψει να βλέπουμε τη χαρά στα παιδικά πρόσωπα όταν έρχονται στο Παλάτι και λαμβάνουν τα δώρα τους. Κάθε παιδί θα λάβει τα δώρα του στο ορφανοτροφείο του και θα παραδοθεί από το Ίδρυμα PK στο Βελιγράδι. Είμαι πολύ περήφανη για το Ίδρυμα που εργάζεται πολύ σκληρά για να οργανώσει τα δώρα των παιδιών και όλες αυτές τις παραδόσεις», υπογράμμισε εν συνεχεία.

dora_apora_servia


Ολόκληρη η ανακοίνωση 

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τα δώρα σε άπορα παιδιά

Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε πολύ περήφανοι με την άφιξη σήμερα των παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων δώρων που στέλνει η Lifeline Chicago κάθε χρόνο για τα ορφανά μας. Γνωρίζουμε ότι η οργάνωση των εμπορευματοκιβωτίων και η παράδοση τους πάντα στην ώρα τους απαιτεί πολλή δουλειά! Σας ευχαριστούμε πολύ.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι το χαμόγελο των παιδιών όταν λαμβάνουν τα δώρα τους. Δυστυχώς, αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσαμε να δεχτούμε 1.000 παιδιά στο Λευκό Παλάτι για να γιορτάσουν όπως κάνουμε κάθε χρόνο, λόγω του COVID 19.

Θα μας λείψει να βλέπουμε τη χαρά στα παιδικά πρόσωπα όταν έρχονται στο Παλάτι και λαμβάνουν τα δώρα τους . Κάθε παιδί θα λάβει τα δώρα του στο ορφανοτροφείο του και θα παραδοθεί από το Ίδρυμα PK στο Βελιγράδι. Είμαι πολύ περήφανη για το Ίδρυμα PK που εργάζεται πολύ σκληρά για να οργανώσει τα δώρα των παιδιών και όλες αυτές τις παραδόσεις.

Ευχόμαστε σε εσάς και στις οικογένειές σας καλά Χριστούγεννα

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης