Ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές σε Κεφαλονιά και Λευκάδα

argostoli-14

Από τις 9 π.μ. έως τα μεσάνυχτα

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενέκρινε τη λειτουργία καταστημάτων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση κατά τις Κυριακές και αργίες στο Νομό Λευκάδας, χωρίς απασχόληση προσωπικού, σε αυστηρά οριοθετούμενες περιοχές του νομού που έχουν ανακηρυχθεί ως τουριστικοί τόποι, έως τις 31 Οκτωβρίου και από τις 9 π.μ. έως τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, η περιφέρεια ενέκρινε το ωράριο των καταστημάτων κατά τις Κυριακές και αργίες για τη θερινή περίοδο στον πρώην Δήμο Αργοστολίου (όπως ίσχυαν τα διοικητικά όρια του κατά τη χρονική περίοδο 1976-1977).

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η κατ’ εξαίρεση λειτουργία των καταστημάτων τροφίμων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση, τις Κυριακές και τις ημέρες αργίας, χωρίς απασχόληση προσωπικού, από τις 8.30 π.μ. έως τις 23.00 μ.μ.

Τέλος, εγκρίθηκε η κατ΄ εξαίρεση λειτουργία των τουριστικών καταστημάτων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση τις Κυριακές και τις ημέρες αργίας κατά την τουριστική περίοδο, χωρίς απασχόληση προσωπικού, με το εξής ωράριο : 9:00 π.μ. -23:00 μ.μ. Η απόφαση ισχύει μέχρι τη λήξη της τουριστικής περιόδου, στις 30 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nauagio1

Καθοριστικός θα είναι το επόμενο διάστημα ο ρόλος και των τοπικών αρχών, που θα κληθούν να λάβουν συγκεκριμένα μέτρα για την οριοθέτηση της ακτής, την τοποθέτηση σήμανσης και το κυριότερο, την παρουσία φύλακα που όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να βρίσκεται εκεί για να επιβλέπει την τήρηση των οδηγιών που θα δοθούν

Meyer-1

 Τα «μυστικά» της επιτυχίας του πιο δημοφιλούς προορισμού στον κόσμο αποκαλύπτει ο διευθυντής του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης της Γαλλίας, Φρεντερίκ Μεγιέ - Το protothema.gr βρέθηκε στη Μασσαλία για το Rendez-vous en France, το κορυφαίο διεθνές trade show για τον τουρισμό

2