Ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές σε Κεφαλονιά και Λευκάδα

argostoli-14

Από τις 9 π.μ. έως τα μεσάνυχτα

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ενέκρινε τη λειτουργία καταστημάτων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση κατά τις Κυριακές και αργίες στο Νομό Λευκάδας, χωρίς απασχόληση προσωπικού, σε αυστηρά οριοθετούμενες περιοχές του νομού που έχουν ανακηρυχθεί ως τουριστικοί τόποι, έως τις 31 Οκτωβρίου και από τις 9 π.μ. έως τα μεσάνυχτα.

Παράλληλα, η περιφέρεια ενέκρινε το ωράριο των καταστημάτων κατά τις Κυριακές και αργίες για τη θερινή περίοδο στον πρώην Δήμο Αργοστολίου (όπως ίσχυαν τα διοικητικά όρια του κατά τη χρονική περίοδο 1976-1977).

Ειδικότερα, εγκρίθηκε η κατ’ εξαίρεση λειτουργία των καταστημάτων τροφίμων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση, τις Κυριακές και τις ημέρες αργίας, χωρίς απασχόληση προσωπικού, από τις 8.30 π.μ. έως τις 23.00 μ.μ.

Τέλος, εγκρίθηκε η κατ΄ εξαίρεση λειτουργία των τουριστικών καταστημάτων που εξυπηρετούν την τουριστική κίνηση τις Κυριακές και τις ημέρες αργίας κατά την τουριστική περίοδο, χωρίς απασχόληση προσωπικού, με το εξής ωράριο : 9:00 π.μ. -23:00 μ.μ. Η απόφαση ισχύει μέχρι τη λήξη της τουριστικής περιόδου, στις 30 Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hotel_pixabay_364610768

Τα πιο παράξενα αιτήματα που διατυπώθηκαν το 2018 από τουρίστες αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι της βρετανικής αλυσίδας οικονομικών ξενοδοχείων Travelodge, στις 552 μονάδες της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαβάστε ορισμένα από αυτά...

tourismos_tour

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι «περισσότεροι επισκέπτες φθάνουν στην Ελλάδα από πιο μακρινές χώρες, όπως η Κίνα ή οι Ηνωμένες Πολιτείες, για να ανακαλύψουν την Νότια Ευρώπη και να δουν την Ελλάδα ότι είναι μια ασφαλής χώρα»