Aegean Airlines: Συνεχίζει και τον χειμώνα το εκτεταμένο πρόγραμμα πτήσεων προς το εξωτερικό

Aegean Airlines: Συνεχίζει και τον χειμώνα το εκτεταμένο πρόγραμμα πτήσεων προς το εξωτερικό

Απευθείας συνδέσεις απο Αθήνα για Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Μάντσεστερ, Ζυρίχη, Μασσαλία, Αμπού Ντάμπι, Βηρυτό και  Αμμάν 

Aegean Airlines: Συνεχίζει και τον χειμώνα το εκτεταμένο πρόγραμμα πτήσεων προς το εξωτερικό
Εννέα επιπλέον προορισμοί προστίθενται στο χειμερινό πρόγραμμα των πτήσεων της Aegean Airlines σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα του περασμένου χειμώνα.
Για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, κλικ εδώ!

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης που ακολουθεί, θα εξακολουθήσει και τον χειμώνα να διατηρεί την πλειοψηφία των καλακαιρινών προρισμών της αφού σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το ενδιαφέρον των ξένων να ταξιδέψουν προς την Ελλάδα παραμένει ισχυρο και κατά την διάρκεια του χειμώνα  .

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως ύστερα από τρία χρόνια, επαναφέρει και πάλι στο χρονοδιάγραμμα των πτήσεων της την σύνδεση Αθήνα-Κάιρο, την οποία είχε αναγκαστεί να διακόψει για λόγους ασφαλείας , λόγω του τεταμένου κλίματος που επικρατούσε με την εξέγερση εναντίον της κυβέρνησης Μουμπάρακ.

Το χειμερινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και θα ισχύει μέχρι και τις 28 Μαρτίου του 2015. Η Αegean Airlines διατηρεί στις καθημερινές της πτήσεις 8 δρομολόγια, που εγκαινίασε το καλοκαίρι που μας πέρασε και επαναφέρει ακόμη μία σύνδεση. 
Κλείσιμο

Συγκεκριμένα η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει να πραγματοποιεί πτήσεις και τη χειμερινή περίοδο προς: Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Μάντσεστερ, Ζυρίχη, Μασσαλία, Αμπού Ντάμπι, Βηρυτό και  Αμμάν. 

Σε αυτά τα δρομολόγια έρχεται να προστεθεί και η σύνδεση Αθήνα-Καίρο.

Όσον αφορά την ενίσχυση των δρομολογίων τώρα, οι πτήσεις προς Βαρκελώνη, Βερολίνο, Βουδαπέστη, Ντίσελντορφ, Γενεύη, Βιέννη, Πράγα, Βαρσοβία, Ρώμη και Τελ Αβίβ σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα της εταιρείας πρόκειται να έχουν πιο συχνές συνδέσεις.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε:  «Η κύρια πρόκληση όλων όσοι ασχολούνται με την τουριστική βιομηχανία είναι η επέκταση της περιόδου, η οποία απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες και επενδύσεις σε προϊόντα, χρεώσεις, προώθηση. Η AEGEAN  συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή με ό,τι μέσα διαθέτει. Ωστόσο είναι απαραίτητο τα αεροδρόμια, η κρατική τουριστική πολιτική και το συνολικό τουριστικό προϊόν να εξελιχθούν συντονισμένα στην ίδια κατεύθυνση και με τον ίδιο στόχο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης