Βρετανοί τουρίστες για διακοπές από 17 Μαΐου - Σε ποια λίστα θα μπει η Ελλάδα

Βρετανοί τουρίστες για διακοπές από 17 Μαΐου - Σε ποια λίστα θα μπει η Ελλάδα

Εν αναμονή των τελικών ανακοινώσεων - Πώς θα λειτουργήσει το σύστημα του «φωτεινού σηματοδότη» - Τι δήλωσε ο βρετανός υπουργός Μεταφορών για τα ταξίδια, τα Covid test και την καραντίνα

toyris12
Το πράσινο φως στο σύστημα του «φωτεινού σηματοδότη» έδωσε η βρετανική κυβέρνηση ανοίγοντας τον δρόμο για διακοπές στο εξωτερικό από τον Μάιο. Ο υπουργός μεταφορών Γκραντ Τσαπς επιβεβαίωσε το σύστημα του «φωτεινού σηματοδότη» που επιτρέπει την επανεκκίνηση των ταξιδιών στο εξωτερικό από τον Μάιο και δήλωσε ότι οι Βρετανοί μπορούν πλέον να κάνουν κρατήσεις για τις καλοκαιρινές τους διακοπές λαμβάνοντας πάντα υπόψη τους κινδύνους.

«Για πρώτη φορά λέω ότι οι άνθρωποι μπορούν να αρχίσουν να σκέφτονται να επισκέπτονται τους αγαπημένους τους στο εξωτερικό, ή να σχεδιάσουν καλοκαιρινές διακοπές, αλλά το κάνουμε πολύ, πολύ προσεκτικά, επειδή δεν θέλουμε να δούμε καμία επιστροφή κορωνοϊού σε αυτήν τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά ο βρετανός υπ. Μεταφορών.

Πηγή την οποία επικαλείται η Daily Mail αναφέρει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι στις χώρες της πράσινης λίστας τον επόμενο μήνα παρά την πρόσφατη αύξηση κρουσμάτων, ενώ οι ΗΠΑ, το Γιβραλτάρ, η Μάλτα και το μεγαλύτερο μέρος της Καραϊβικής θεωρούνται επίσης πράσινες.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney


Ειδήσεις σήμερα 

Ο Μάικ Πομπέο προσελήφθη ως... σχολιαστής του Fox News

Στο «μικροσκόπιο» Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη - Πώς και πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο

Σήμερα αποφασίζει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών για το εμβόλιο της AstraZeneca
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης