Public: Η συνεργασία που άλλαξε τα δεδομένα στην επισκευή συσκευών τεχνολογίας

Public: Η συνεργασία που άλλαξε τα δεδομένα στην επισκευή συσκευών τεχνολογίας

H ενσωμάτωση της εξειδικευμένης αλυσίδας iRepair μέσα στα Public οδήγησε σε 50% αύξηση των επισκευών εκτός εγγύησης το 2023.

new_public_3

Sponsored content

Σημαντική αύξηση στην προτίμηση των πελατών έχει φέρει η στρατηγική συνεργασία των Public με τα iRepair στον τομέα επισκευής smartphone, tablet & laptop σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα στο 2023, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 84.000 επισκευές με τον δείκτη ικανοποίησης πελάτη να ξεπερνάει το 90 στα 100, και με το 80% των smartphones να επισκευάζονται αυθημερόν.


“Πρωτιά” για τις Οθόνες στις βλάβες smartphones
Στην Ελλάδα το 50% των επισκευών smartphone αφορούν σπασμένες ή ραγισμένες οθόνες και το 30% αφορούν τη μητρική πλακέτα με βλάβη από νερό. Η πλειονότητα των ατυχημάτων smartphone συμβαίνει μέσα στους τρεις πρώτους μήνες από την απόκτηση τους, με το σπάσιμο οθόνης να είναι ο λόγος επίσκεψης του ιδιοκτήτη τους στα iRepair σημεία εντός του δικτύου Public. Οι συσκευές άνω των δύο ετών έχουν περισσότερη ανάγκη για φροντίδα και διπλάσιες πιθανότητες να παρουσιάσουν hardware αστοχίες σε σύγκριση με νεότερα μοντέλα. Επίσης, προβλήματα που σχετίζονται με τις μπαταρίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 15% των επισκευών smartphone. Τα προβλήματα συχνά αφορούν τη γρήγορη αποστράγγιση της μπαταρίας έως την αδυναμία συγκράτησης της φόρτισης.


1 στους 5 επιχειρούν DIY smartphone service, ανεπιτυχώς

Παρά το γεγονός ότι οι iRepair Experts της Public συχνά προειδοποιούν τους πελάτες για τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν με μια ερασιτεχνική επισκευή, περίπου το 20% των χρηστών smartphone επιχειρούν να επισκευάσουν μόνοι τους τη συσκευή τους, δημιουργώντας ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα από τα αρχικά.


140 iRepair experts at your service
Οι επισκέπτες των 35 πλέον σημείων service iRepair εντός των καταστημάτων Public έχουν πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα επισκευής συσκευών τεχνολογίας και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης από τους 140 iRepair Experts (σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων) που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους για smartphone, tablet, laptop και desktop συσκευές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης