iPhone 15 Pro: Υποστηρίζει παιχνίδια κονσόλας και υπόσχεται να αλλάξει το mobile gaming - Δείτε φωτογραφίες

iPhone 15 Pro: Υποστηρίζει παιχνίδια κονσόλας και υπόσχεται να αλλάξει το mobile gaming - Δείτε φωτογραφίες

Τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια κονσόλας τα οποία ήταν απαγορευτικά για συσκευές κινητής τηλεφωνίας δίνει το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max - Ποια games θα είναι διαθέσιμα στο νέο προϊόν της Apple το οποίο θα διαθέτει και ray tracing

iphone_15_pro_arthro
Δέκα ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 15 Pro και του iPhone 15 Pro Max η Apple έκανε μια επιτυχημένη παρουσίαση για τα νέα της δημιουργήματα, κατά την οποία έγιναν γνωστά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα σε αυτά που κέντρισε το ενδιαφέρον των χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν την παρουσίαση ήταν το νέο εγχείρημα της αμερικανικής εταιρίας να καινοτομήσει στον χώρο του gaming όσον αφορά το mobile.

iphone15_paroysiasi__3_


Κλείσιμο
Σύμφωνα με την Apple και τον CEO της, Τιμ Κουκ, τα καινούργια της κινητά έρχονται με στόχο -μεταξύ άλλων- να προσφέρουν μια νέα εναλλακτική στους gamers, επιτρέποντάς τους να πράξουν αυτό που δεν ήταν εφικτό από άλλη συσκευή μέχρι σήμερα. «Αντιπροσωπεύοντας την επόμενη γενιά του mobile gaming», δεσμεύεται να φέρει την εμπειρία της κονσόλας και του του PC στα χέρια τους με την πλήρη έκδοση παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα αλλά και κάποιων που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό.

Με την ενσωμάτωση «του A17PRO, του πρώτου τσιπ 3 nm της βιομηχανίας» αλλά και με «pro-class GPU που θα είναι 20 φορές πιο γρήγορη και που υπόσχεται εντελώς νέες εμεπειρίες, έχοντας νέο εξαπύρηνο σχεδιασμό για καλύτερη και πιο ενεργειακή μέγιστη απόδοση» το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max υπόσχονται πως εκτός των άλλων λειτουργιών τους θα «τρέχουν» παιχνίδια όπως τα Resident Evil 4 Remake, Resident Evil Village, Death Stranding, αλλά και του Assassin’s Creed Mirage που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

iphone15_paroysiasi__1_


Στο κομμάτι των γραφικών η Apple ανακοίνωσε ότι άλλαξε προσέγγιση στο κομμάτι του ray tracing (μέθοδος που προσομοιώνει τη φυσική συμπεριφορά του φωτός) το οποίο είναι πλέον «hardware-accelerated και τέσσερις φορές πιο γρήγορο από το software-based ray tracing», προσφέροντας έτσι «πιο ομαλά γραφικά καθώς επίσης καθηλωτικές εφαρμογές AR και εμπειρίες gaming».

Τα πρώτα τρία παιχνίδια, τα δύο Resident Evil και το Death Stranding, θα είναι διαθέσιμα μέσα στη χρονιά, ενώ το Assassin's Creed Mirage θα διατεθεί κατά το πρώτο μισό του 2024, με την επίσημη κυκλοφορία του στα PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One και PC να αναμένεται στις 5 Οκτωβρίου.

Παρά τις διαβεβαιώσεις, το μεγαλύτερο ερωτηματικό για το νέο εγχείρημα της Apple αποτελεί από τώρα η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

iphone15_paroysiasi__2_


Το νέο iPhone 15 είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, με οθόνη 6,1 για το βασικό και 6,7 ιντσών για το μοντέλο Plus. Όσον αφορά την τιμή, αυτή θα ξεκινά από 799 και θα φτάνει τα 899 δολάρια. Το iPhone 15 Pro θα διατίθεται σε τιμές από 999 δολάρια για τη συσκευή με χωρητικότητα μνήμης 128GB, ενώ το Pro Max θα πωλείται προς 1.199 δολάρια στη βασική έκδοσή του, με χωρητικότητα 256 GB.

Ολόκληρη η σειρά iPhone 15 - συμπεριλαμβανομένων των Plus, Pro και Pro Max - θα είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στις 15 Σεπτεμβρίου. Όλες οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες στις 22 Σεπτεμβρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης