Οι καλύτερες action κάμερες για τις διακοπές σας

Οι καλύτερες action κάμερες για τις διακοπές σας

Οι πιο δυνατές action κάμερες για να απαθανατίσετε κάθε περιπέτεια του φετινού καλοκαιριού

shutterstock_1468075667
Ατελείωτες βόλτες πάνω στο SUP, ισορροπία και δράση πάνω στην surf σανίδα, μακροβούτια και πόζες κάτω από το νερό, πεζοπορίες στην φιλόξενη δροσιά του βουνού… είναι μόνο μερικά από όλα όσα θα ζήσουμε το φετινό καλοκαίρι και σίγουρα θέλουμε να καταγράψουμε με την action κάμερα για να τα βλέπουμε σε επανάληψη ξανά και ξανά παρέα με τους αγαπημένους μας.

Εάν δεν είστε ήδη εξοικειωμένοι, οι action κάμερες πρόκειται μια ξεχωριστή κατηγορία φωτογραφικών μηχανών. Έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται πάνω σε διάφορες επιφάνειες, όπως σε ποδήλατα, κράνη, αυτοκίνητα, ακόμα και σανίδες του surf ή του SUP ενώ είναι κατάλληλες και για υποβρύχιες δραστηριότητες.

Μικρές, ανθεκτικές και εξαιρετικά εύχρηστες, προσφέρουν την πιο POV (point of view) γωνία λήψης για μοναδικά βίντεο, από extreme sports μέχρι και πιο χαλαρές περιπέτειες. Εσείς είστε ο σκηνοθέτης και αποφασίζετε τα πλάνα σας και εκείνη δεν σας προδίδει ποτέ!

Μπορείτε να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε action κάμερες ενώ θα την παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Κλείσιμο
Μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε τώρα το νέο app του SHOPFLIX.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες action κάμερες και φυσικά, στις καλύτερες τιμές:

Action Camera GoPro Hero10 5K

Η Action Camera GoPro Hero10 5K είναι η τέλεια πρόταση για να απαθανατίσετε τις πιο συναρπαστικές σας στιγμές. Σχεδιασμένη για να είναι ανθεκτική και στιβαρή, επιτρέποντάς σας να την πάρετε σε οποιαδήποτε περιπέτεια, είτε είναι στη στεριά, στη θάλασσα, ακόμα και… στον αέρα.

0818279027228_BOOKSITE_AC_GOPROCHDHX_101_RW_0818279027228_0818279027228_0818279027228


Action Camera GoPro Hero10 5K

Είναι εξοπλισμένη με φακούς υψηλής ανάλυσης και προηγμένες λειτουργίες για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εκπληκτικό περιεχόμενο. Με τον ελαφρύ και συμπαγή σχεδιασμό της, είναι εύκολο να την πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε, ώστε να αποτυπώσετε κάθε στιγμή της περιπέτειάς σας.

Action Camera EasyPix Goxtreme Vision+ 4K

Η Action Camera EasyPix Goxtreme Vision+ 4K προσφέρει γωνία θέασης 170° ενώ έρχεται εξοπλισμένη με μεγάλη οθόνη 2 ιντσών / 5 εκ. , συνδεσιμότητα USB & HDMI ενσωματωμένη λειτουργία Wi-Fi καθώς και το τηλεχειριστήριο καρπού που σας επιτρέπει να καταγράψετε, να δείτε και να μοιραστείτε κάθε λεπτομέρεια.

247home_gr_3854953


Action Camera EasyPix Goxtreme Vision+ 4K

Με το πάτημα ενός κουμπιού, το ενσωματωμένο WiFi σας επιτρέπει να συνδέσετε την EasyPix Goxtreme Vision+ στο smartphone ή το tablet σας χρησιμοποιώντας τη συνοδευτική εφαρμογή.

Action Camera DJI Action 2 Power Combo 4K

Η Action Camera DJI Action 2 Power Combo 4K αλλάζει τα δεδομένα, με τον εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο μαγνητικό σχεδιασμό της που μπορεί να φιλοξενήσει μία σειρά από αξεσουάρ για κάθε δραστηριότητα.

0O3Gwd_N5u0kB

247home_gr_3854953_2


Action Camera DJI Action 2 Power Combo 4K

Καταγράφετε έως και 180 λεπτά της καθημερινής σας ζωής αλλά και κάθε καλοκαιρινής περιπέτειας. Ενσωματώνει αισθητήρα 1/1.7″ CMOS ο οποίος της επιτρέπει να καταγράφει βίντεο με ανάλυση 4K, στατικές εικόνες με ανάλυση 12MP, ευρυγώνιο φακό (155° f/2.8) που σας επιτρέπει να καταγράφετε ένα πολύ μεγαλύτερο οπτικό πεδίο, με ψηφιακό ζουμ 4x/2x.

Action Camera Ψηφιακή SJCAM

Η Action Camera Ψηφιακή SJCAM έρχεται εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό 170° που σας προσφέρει μια απίστευτη οπτική εμπειρία, επιτρέποντάς σας να αποτυπώσετε κάθε λεπτομέρεια στο κάδρο σας. Αυτός ο φακός παρέχει ένα ευρύ οπτικό πεδίο 170°, που σημαίνει ότι μπορείτε να καταγράψετε περισσότερα στοιχεία, περισσότερα τοπία και περισσότερη δράση σε κάθε εικόνα ή βίντεο.

SJ4000-AIR


Action Camera Ψηφιακή SJCAM

Με την προστατευτική θήκη που διαθέτει μπορείτε να την έχετε μαζί σας παντού, ακόμη και όταν θα θελήσετε να κάνετε μια κατάδυση έως και τα 30 μέτρα βάθος.

Action Camera GoPro Hero11 Mini 5K

Αποκτήστε απίστευτη απόδοση βίντεο σε μικρότερο, ελαφρύτερο και απλούστερο σχεδιασμό με την Action Camera GoPro Hero11 Mini 5K.

20220915124832_gopro_hero11_mini_action_camera_5k_ypovrychia_me_wifi_mayri_me_othoni


Action Camera GoPro Hero11 Mini 5K

Έχει προηγμένη τεχνολογία και βελτιώνει την απόδοση της κάμερας σε χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ παράλληλα επεκτείνει τον χρόνο καταγραφής (σε μέτριες θερμοκρασίες) σε σχέση με παλαιότερες κάμερες και μπαταρίες της GoPro.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης