Δείτε πώς θα ήταν Γκέιτς, Τραμπ, Μασκ, Μπέζος αν ήταν φτωχοί

Ινδός καλλιτέχνης χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη και έφτιαξε εικόνες πλούσιων και γνωστών ανθρώπων ντυμένους με κουρέλια να ζουν σε φτωχογειτονιές

Δείτε πώς θα ήταν Γκέιτς, Τραμπ, Μασκ, Μπέζος αν ήταν φτωχοί
Gates_Trump
Ένας Ινδός καλλιτέχνης χρησιμοποίησε την τεχνητή νοημοσύνη και έφτιαξε εικόνες με μερικούς από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη τους οποίους έντυσε με κουρέλια και τους έβαλε να ζουν σε φτωχογειτονιές.

Οι εντυπωσιακές εικόνες που δημιούργησε ο Ινδός καλλιτέχνης Gokul Pillai δείχνουν τα πορτρέτα των Ντόναλντ Τραμπ, Έλον Μασκ, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, Γουόρεν Μπάφετ, Μπιλ Γκέιτς και Τζεφ Μπέζος ως «slumdog billionaires».

Ο Pillai δήλωσε στη DailyMail.com ότι χρησιμοποίησε το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης Midjourney για να δημιουργήσει τα πορτρέτα τους ενώ παράλληλα χρησιμοποίησε και photoshop.

Η έμπνευσή του, όπως είπε, προήλθε από την κλασική ινδική ταινία «Slumdog Millionaire» την οποία είδε ξανά. «Ήταν πολύ συμπτωματικό. Η ταινία διαδραματίζεται στις φτωχογειτονιές της Ινδίας και ήθελα να φτιάξω κάτι βασισμένο σε αυτό», δήλωσε ο Pillai.

«Η λέξη “εκατομμυριούχος” στον τίτλο της ταινίας και η αντιπαραβολή της με πραγματικούς δισεκατομμυριούχους, έτσι ξεκίνησε».

Στο φωτογραφικό κολάζ, ο Αμερικανός επιχειρηματίας και συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, 67 ετών, εμφανίζεται γυμνόστηθος και φορώντας μόνο ένα γκρίζο παντελόνι που έμοιαζε σαν σακί, να στέκεται έξω από μια παράγκα.

Η εικόνα του πάμφτωχου Gates - είναι ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - σύμφωνα με το Bloomberg News, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 10.000 likes.

Κλείσιμο
Ο 45ος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ 76 ετών, φαίνεται ατημέλητος και εξαθλιωμένος

Ο Ινδός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Μουκές Αμπάνι, 65 ετών φοράει ένα βρώμικο oversized μπλουζάκι και ένα μπλε παντελόνι, και στέκεται δίπλα σε μια χωματερή.

Ο Pillai δημοσίευσε τις εικόνες που δημιούργησε η τεχνητή νοημοσύνη την Παρασκευή ρωτώντας τους followers του: «Μήπως παρέλειψα να συμπεριλάβω κάποιον στη λίστα;».

Το φωτογραφικό υλικό που ανέβασε έγινε viral δημιουργώντας θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με έναν να σχολιάζει: «Αυτό είναι επικό».

Ο καλλιτέχνης ο οποίος μένει στο Mysore της Ινδίας και έχει περισσότερους από 36.000 ακόλουθους στο Instagram του, δήλωσε στη DailyMail.com ότι «έχει τρελαθεί με την ανταπόκριση».

«Ήξερα ότι θα ήταν αστείο και λίγοι μπορεί να το έβρισκαν και ξεκαρδιστικό. Αλλά η ανταπόκριση που έλαβα ήταν άνευ προηγουμένου! Είναι τόσο χαρούμενος».

Όταν ρωτήθηκε ποια εικόνα ήταν η πιο δημοφιλής, είπε: «Πιθανότατα ο Μπιλ Γκέιτς. Είναι δύσκολο να πω».

Αλλά πρόσθεσε, ότι ο Μουκές Αμπάνι, σύμφωνα με τα μηνύματα που έλαβε, «φαινόταν ο πιο φτωχός».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημιούργησε
Bill_Gates
Ο συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς απεικονίζεται ηλικιωμένος και γυμνόστηθος φορώντας μόνο ένα γκρίζο παντελόνι. Η φωτογραφία του που στέκεται μπροστά από μια παράγκα έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 15.000 likes
Donald_Trump
Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δείχνει ατημέλητος φορώντας ένα λευκό oversized και βρώμικο σορτσάκι. Τα κίτρινα μαλλιά του ξεχωρίζουν...
Elon_Musk
Ο Έλον Μασκ, 51 ετών, ιδρυτής, διευθύνων σύμβουλος και αρχιμηχανικός της SpaceX, διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Inc., ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Twitter και πολλών άλλων επιχειρήσεων, έχει εκτιμώμενη καθαρή αξία περίπου 192 δισεκατομμυρίων δολαρίων
Jeff_Bezzos
Η καθαρή αξία του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος από τον Απρίλιο είναι 125 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg και το Forbes, εμφανίζεται με φόρμες και αμάνικο μπλουζάκι, εμφάνιση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτή που έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε
Mark_Zuckerberg
Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ απεικονίζεται με ένα λερωμένο μπλουζάκι και ένα μπλε σορτσάκι να στέκεται στη μέση μιας παραγκούπολης
Mukesh_Ambani
Ο Ινδός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Μουκές Αμπάνι, 65 ετών, και κληρονόμος της περιουσίας της Reliance Industries, του οποίου η καθαρή αξία ανέρχεται σε 84,2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes, φοράει ένα βρώμικο oversized T-shirt και ένα μπλε παντελόνι. Ποζάρει σε μια χωματερή...
Warren_Buffet
Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Γουόρεν Μπάφετ φαίνεται να φοράει ένα λευκό βρώμικο μπλουζάκι και ένα παντελόνι με ανοιχτό φερμουάρ

Δείτε βίντεο: Δείτε πώς θα ήταν Γκέιτς, Τραμπ, Μασκ, Μπέζος αν ήταν φτωχοί
Δείτε πώς θα ήταν Γκέιτς, Τραμπ, Μασκ, Μπέζος αν ήταν φτωχοί



Ειδήσεις σήμερα:

Εκτεθειμένος μετά το φιλί με το παιδί ο Δαλάι Λάμα - Η διαδρομή και τα «πιστεύω» του

Άντριου Μπάρογουεϊ: Ίδρυσε hedge fund, αγόρασε την Καλλιθέα και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ τα «άκουσε» πάλι για τον πολυτελή τρόπο ζωής της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης