Τέλος τα προβλήματα του WiFi με τα «μαγικά» devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Τέλος τα προβλήματα του WiFi με τα «μαγικά» devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Kit

Για την ιδανική ψυχαγωγία στο σπίτι χρειάζεται μια ισχυρή σύνδεση WiFi και τα powerline αποτελούν την καλύτερη λύση για μια απρόσκοπτή, ισχυρή διασύνδεση χωρίς προβλήματα και διακοπές.

wifi_6_art
Η devolo, ηγέτης στον τομέα των Powerline, παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα στη σειρά Magic για την τέλεια αναβάθμιση του WiFi με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες WiFi 6, άριστη τεχνολογία Mesh και το ταχύτερο πρότυπο Powerline του κόσμου. Με αυτά τα νέα Mesh kit, μπορείτε να κάνετε streaming τις αγαπημένες σας ταινίες στο σαλόνι σε ανάλυση 4K ή 8K, ενώ οι gamers του σπιτιού θα βρεθούν στην κορυφή των αξιολογήσεων και οι σημαντικές βιντεοκλήσεις από το οικιακό γραφείο πραγματοποιούν Mesh χωρίς καμία διακοπή.

Η οικιακή ψυχαγωγία απαιτεί ισχυρό WiFi

Όλα γύρω από την οικιακή ψυχαγωγία, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσική και βιντεοπαιχνίδια, αλλά και ένα πλήθος περιεχομένου μπορούν να είναι διαθέσιμα σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού με το πάτημα ενός κουμπιού.

Όσο αυξάνεται ο αριθμός των επιλογών ψυχαγωγίας, τόσο αυξάνεται και ο αριθμός των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στο Internet, από διαφορετικούς χρήστες. Το πρόβλημα που δημιουργείται από τον αυξημένο όγκο δεδομένων, είναι η συχνή αδυναμία των router να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μας. Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί τα παλαιότερα μοντέλα δεν μπορούν να χειριστούν πολλές συσκευές ταυτόχρονα ή επειδή τα router απλώς χάνουν την ισχύ τους καθώς αυξάνεται η απόσταση από τις συσκευές.
devolo_wifi_6
Κλείσιμο

Σημαντική η αναβάθμιση σε Mesh WiFi

Με τα νέα Magic 2 WiFi 6 Mesh, η devolo παρέχει την ολοκληρωμένη λύση για έναν άνετο εκσυγχρονισμό του οικιακού σας δικτύου. Τα εύχρηστα powerline μετατρέπουν οποιαδήποτε πρίζα σε σημείο πρόσβασης υψηλής ταχύτητας με WiFi τελευταίας τεχνολογίας. Ο έξυπνος συνδυασμός καινοτόμων τεχνολογιών των powerline εξασφαλίζει άριστη και σταθερή σύνδεση. Ταυτόχρονα, οι προσαρμογείς δημιουργούν μεταξύ τους ένα πλέγμα WiFi μέσα στο σπίτι για να καλύψει κυριολεκτικά όλα τα «νεκρά» σημεία και να έχουμε μια αδιάλειπτη διασύνδεση σε όποιο σημείο του σπιτιού και αν βρισκόμαστε ή μετακινούμαστε. Το πρότυπο Powerline G.hn διασφαλίζει πολύ υψηλές και σταθερές ταχύτητες που δεν μπορούν να βρουν εμπόδιο σε τοίχους και ταβάνια, καθώς περνάνε τη σύνδεση του internet μέσα από το ηλεκτρικό ρεύμα, με αποτέλεσμα τα προβλήματα στη σύνδεση να είναι πλέον παρελθόν.

Η λύση είναι απλή και έξυπνη: με την ευκολία του plug-and-play, οι προσαρμογείς συνδέονται αυτόματα μεταξύ τους μέσα σε 3-4 λεπτά και αμέσως είναι έτοιμοι να δώσουν ασύρματο WiFi τελευταίας τεχνολογίας. Χάρη στη λειτουργία Mesh που έχουν όλοι οι αντάπτορες των kit, το WiFi του router μπορεί να απενεργοποιηθεί για να δημιουργηθεί ένα απόλυτα εναρμονισμένο οικιακό δίκτυο devolo WiFi 6.
2devolo_wifi_6
Το έξυπνο οικιακό δίκτυο

Η τεχνολογία Mesh περιλαμβάνει πολλές επιπλέον λειτουργίες, ώστε κάθε χρήστης να απολαμβάνει την ταχύτητα Internet που πραγματικά χρειάζεται. Πλέον θα μπορείτε να μετακινήστε μέσα στο σπίτι χωρίς να χαθεί η σύνδεση από την βίντεο κλήση, ενώ ταυτόχρονα το streaming θα συνεχίσει ακάθεκτο. Όλοι οι προσαρμογείς devolo επικοινωνούν με τις smart συσκευές του σπιτιού και μοιράζουν απλόχερα και αυτόματα το σήμα όπου χρειάζεται. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε μια σύνδεση χωρίς διακοπές με τα devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh.

Υπερσύγχρονο WiFi 6 και κάτι παραπάνω

Επιπλέον, το οικιακό δίκτυο επωφελείται από τα πλεονεκτήματα που φέρνει το νέο πρότυπο του WiFi 6. Πρόκειται για μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί τις διαθέσιμες συχνότητες του δικτύου πιο αποτελεσματικά. Επιπλέον, χάρη στο MU-MIMO, πολλαπλές συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα και να έχουν άριστη σύνδεση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα σύγχρονα νοικοκυριά, επειδή ο αριθμός των συσκευών WiFi αυξάνεται από χρόνο σε χρόνο (από κινητά και laptop μέχρι ηλεκτρικές σκούπες, κάμερες ασφαλείας, ανεμιστήρες κ.α). Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι το Target Wake Time (TWT), το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί σημαντικά σε σύγκριση με τα συμβατικά δίκτυα και ελέγχει αποτελεσματικά την ασύρματη επικοινωνία θέτοντας τις συσκευές σε κατάσταση αναμονής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εάν δεν χρειάζονται σύνδεση μια δεδομένη στιγμή. Έτσι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των συσκευών σας παρατείνεται.

Ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε στο δίκτυο σας σε Mesh WiFi 6 και να απολαύστε τα πραγματικά οφέλη μιας ισχυρής και σταθερής διασύνδεσης για το σπίτι και την οικογένεια σας, όσο απαιτητικές και αν είναι οι ανάγκες σας. Η devolo διαθέτει μια ευρεία γκάμα powerline για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
3devolo_wifi_6

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά πακέτα: Το Starter Kit περιέχει δύο προσαρμογείς και θα το βρείτε στην τιμή των 349.90 €. Για κάλυψη μεγαλύτερων χώρων, το devolo Magic 2 WiFi 6 Mesh Multiroom Kit παρέχει τρεις προσαρμογείς και θα το βρείτε στην τιμή των 499.90 €. Για ακόμη μεγαλύτερους χώρους, μπορείτε να προσθέσετε και μεμονωμένους προσαρμογείς Add on, Magic 2 WiFi 6 Mesh στην τιμή των 179.90 και να έχετε συνολικά μέχρι και 8 προσαρμογείς powerline στο δίκτυο σας. Οι συσκευές είναι πλήρως συμβατές με όλη τη σειρά devolo Magic και όλα τα router. Όλες οι τιμές είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η devolo παρέχει 3 χρόνια εγγύηση για όλα της τα προϊόντα της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης