
Αναλογικα με το μεγεθος του πλανητη ειναι μικροσκοπικος. Και σε πορεια συγκρουσης να ηταν, το μεγαλυτερο μερος του θα καιγοταν κατα την εισοδο του στην ατμοσφαιρα.
Παρ ολα αυτα,αν επεφτε κοντα σε κατοικημενη περιοχη ,θα υπηρχαν πολλα θυματα.Δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Ναι,θα καιγονταν μεγαλο μερος του αλλα σιγουρα θα χαμε θεμα.
20:17 Και στη Ρωσια ειχε πεσει μετεωριτης πριν απο κατι χρονια, που σε μεγεθος δεν ηταν μεγαλυτερος απο αυτον. Καηκε στην ατμοσφαιρα και το μονο που εγινε ηταν οτι εκει που επεσε δημιουργησε ωστικο κυμα που εκανε τα τζαμια απο πολλα κτιρια να σπασουν. Δεν υπηρξαν θυματα, ουτε τραυματισμοι. Ακομα και να σκασει σε κατοικημενη περιοχη, η να πεσει στη θαλασσα και να δημιουργησει τσουναμι και παλι τα θυματα θα ειναι πολυ λιγα σε συγκριση με καποιον μεγαλυτερο που θα τελειωνε τη ζωη στη γη!
Το επιστημονικό ενδιαφέρον για τους κομήτες και τους αστεροειδείς οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κατάστασή τους ως σχετικά αμετάβλητο υπόλοιπο του σχηματισμού του ηλιακού συστήματος πριν από 4,6 δισεκατομμύρια χρόνια πριν», εξηγεί η ΝΑSA...... Κοσμας Αιτωλος «Ωσάν εξέπεσεν το πρώτον τάγμα και έγιναν δαίμονες, τότε επρόσταξεν ο πανάγαθος Θεός και έγινεν ο κόσμος ούτος. Και από τον καιρόν οπού έκαμε τον κόσμον είνε 7288 χρόνοι…. (Διδαχή Α΄). «Ο ήλιος και το φεγγάρι και τ’ άστρα είναι κολλημένα εις τον ουρανόν και ο ουρανός γυρίζει μαζί με τον ήλιον… Όπου πηγαίνει ο ήλιος εκεί γίνεται ημέρα» (Χειρόγραφο 12 Λευκοπηγής, σελ. 31). Και οπου διδάσκονται τέτοια ..., δεν ξημερωνει ποτέ .
Η μπαλα πάρει στην κερκίδα, δεν έρχεται η μπάλα στα δίχτυα... Θα περάσει λέει 8 φορές την απόσταση Γης Σελήνης... Πολύ Μακριά δηλαδή... Ούτε καν στην μικρή μας περιοχή (απόσταση Γης Σελήνης)