Η ηλεκτρική σκούπα που σου αλλάζει τη ζωή

Η ηλεκτρική σκούπα που σου αλλάζει τη ζωή

Ένα life style αντικείμενο καθημερινής χρήσης και ταυτόχρονα μια μικρή επανάσταση, η Triflex  είναι μία κατηγορία από μόνη της: Έξυπνη, ευέλικτη και πανίσχυρη, είναι η πρώτη ηλεκτρική σκούπα χειρός χωρίς καλώδιο στη γκάμα της Miele, που προορίζεται για καθημερινή, απαιτητική χρήση, προσφέροντας μια σειρά επιλογών που την τοποθετούν στην πρώτη θέση της wish list κάθε νοικοκυριού.

miele-0
Καρπός πολύχρονης έρευνας και με τη σφραγίδα ποιότητας της Miele, συνιστά ένα προϊόν καινοτομίας που ουσιαστικά ενσωματώνει τρεις σκούπες χειρός σε μία μόλις συσκευή, ενώ είναι η πρώτη ασύρματη σκούπα stick στην οικογένεια της Miele. Πρόκειται για μια σκούπα ικανή να μεταμορφώνεται και να προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του χρήστη, και για αυτό μπορεί και αλλάζει την καθημερινότητα και τις δουλειές του σπιτιού, προσφέροντας μοναδική αυτονομία αλλά και μια σειρά επιλογών που πραγματικά δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο προϊόν.

Η Triflex ξεχωρίζει καταρχήν για την ευέλικτη σχεδίασή της. Η σκούπα είναι εξοπλισμένη με μια μονάδα τροφοδοσίας που μπορεί να προσαρμοστεί με ευκολία στο πάνω ή στο κάτω μέρος της συσκευής αλλά και να χρησιμοποιηθεί μεμονωμένα, με βάση τις ανάγκες του χρήστη.

miele-1

Όταν η μονάδα τροφοδοσίας είναι στο πάνω μέρος (Λειτουργία Reach), η σκούπα παρέχει τρομερή ευκολία στο καθάρισμα ακόμη και των πιο δύσκολων σημείων, όπως κάτω από τα έπιπλα, αλλά επίσης και για το καθάρισμα των οροφών (ταβανιών), το κλασικό ξαράχνιασμα.

Όταν η μονάδα τροφοδοσίας είναι στο κάτω μέρος (Λειτουργία Comfort), το σκούπισμα μεγάλων επιφανειών γίνεται πιο εύκολο και γρήγορο, καθώς το βάρος μετατίθεται χαμηλά κι η σκούπα γίνεται αυτομάτως πιο ελαφριά στο χειρισμό από το χρήστη. Επιπλέον, το κοντάρι μπορεί να σταθεί όρθιο χωρίς να πέσει και μένει εκεί όπου το αφήσατε, ώστε να συνεχίσετε αργότερα.

Κλείσιμο
Παράλληλα υπάρχει και η Λειτουργία Compact (δηλαδή το σκουπάκι χειρός μόνο του), που είναι κατάλληλη για εργασίες γρήγορης απορρόφησης όπως το μάζεμα στα ψίχουλα από το τραπέζι του πρωινού ή την απομάκρυνση της άμμου από τα καθίσματα του αυτοκινήτου, το γρήγορο καθάρισμα του καναπέ κ.λπ.
Οι τρεις αυτές λειτουργίες συνθέτουν την καινοτομία 3 σε 1 της Miele για τη συγκεκριμένη σειρά προϊόντων, δεν είναι όμως μόνον αυτά που την κάνουν μοναδική.

miele-2


Εξίσου σημαντικό είναι η κορυφαία απόδοση καθαρισμού που προσφέρει.

Η απόδοση της Triflex ανταγωνίζεται εκείνη των κορυφαίων σκουπών Miele με καλώδιο, με πανίσχυρη τεχνολογία απορρόφησης. Η υψηλή απόδοση καθαρισμού επιτυγχάνεται χάρη σε δύο βασικά στοιχεία. Στην μονοκυκλωνική τεχνολογία Vortex και στην ισχυρή περιστρεφόμενη ηλεκτρική βούρτσα μεγάλου πλάτους Multifloor XXL.

Υπάρχουν και άλλες εξελιγμένες λειτουργίες που κάνουν το σκούπισμα παιχνίδι. Ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι η έξυπνη ανίχνευση του τύπου δαπέδου, κατά την οποία το ηλεκτρικό πέλμα ανιχνεύει αυτόματα τον τύπο δαπέδου και προσαρμόζει την απόδοσή του. Ο φωτισμός Brilliant Light που βοηθά το χρήστη να εντοπίσει και να απομακρύνει τη σκόνη από τις γωνίες και τα πιο σκοτεινά σημεία, αλλά και το σύστημα φιλτραρίσματος 3 σταδίων για τον διαχωρισμό των χονδρών από τα λεπτά σωματίδια σκόνης, για απόλυτα καθαρό αέρα.

Στο εσωτερικό της μονάδας τροφοδοσίας βρίσκεται μια αποσπώμενη μπαταρία λιθίου (Li-Ion) Varta, που εξασφαλίζει 60 λεπτά αυτονομία μπαταρίας, χρόνος που επαρκεί για την κάλυψη επιφανειών έως 125 τ.μ., δηλαδή για να φέρετε βόλτα ένα μεγάλο σπίτι. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε μία δεύτερη μπαταρία, η οποία μάλιστα παρέχεται ως standard εξάρτημα στην Triflex Pro διπλασιάζοντας το χρόνο αυτονομίας! Όσον αφορά τη φόρτιση, αυτή είναι εξίσου ευέλικτη όπως η ίδια η συσκευή. Η επιτοίχια βάση στήριξης μπορεί να τοποθετηθεί ψηλά ή χαμηλά στον τοίχο και το καλώδιο μπορεί να συνδεθεί απευθείας πάνω στη μπαταρία. Για εκείνους που δεν επιθυμούν να τοποθετήσουν επιτοίχια τη βάση ώστε να αποφύγουν τις τρύπες στον τοίχο, η φόρτιση της σκούπας μπορεί να πραγματοποιηθεί απλώς όπου υπάρχει πρίζα.


miele-3



Η σκούπα χειρός Triflex έρχεται σε 3 διαφορετικές επιλογές μοντέλων

Trifex HX1 (BASIC), σε λευκό και κόκκινο χρώμα.

Cat & Dog σε μαύρο χρώμα, με Brilliant Light φωτισμό πέλματος, φίλτρο HEPA Lifetime. Διαθέτει  επιπλέον βούρτσα χειρός Electro Compact που αφαιρεί τις τρίχες των κατοικίδιων πάνω από τους καναπέδες,  σε σχέση με το basic μοντέλο.

Triflex Pro σε γκρί χρώμα, με δεύτερη μπαταρία και μία βάση φόρτισης για κάλυψη χώρων έως 250 m3/h - διαθέτει όπως και η Cat & Dog,  Brilliant Light φωτισμό πέλματος & φίλτρο HEPA Lifetime. 

Και τα 3 μοντέλα συνοδεύονται από ειδικά αξεσουάρ για να καλύψουν κάθε απαίτηση

Ανακαλύψτε εδώ τη σκούπα που μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή σας.

www.miele.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης