Οι Αρχές φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του ατόμου που τοποθέτησε εμπρηστικό μηχανισμό στη Δροσιά, καθώς έπειτα από ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, εντοπίστηκε αποτύπωμα που ανήκει σε άνδρα αλβανικής καταγωγής ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν.
Ο μηχανισμός αποτελούνταν από δύο γκαζάκια, τα οποία ήταν τοποθετημένα δίπλα-δίπλα, ενώ ανάμεσά τους υπήρχε ένα μπουκάλι με βενζίνη. Πάνω στη διάταξη αυτή είχε τοποθετηθεί και ένα μικρό κεράκι.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.