
Ποτέ ήρθαν οι Σλάβοι στην Μακεδονία? Οι Έλληνες δεν ήρθαν σε επαφή με τους Πέρσες την εποχή του μεγάλου Αλεξάνδρου. Κάθοδος των μυριων κλπ Δεν υπήρξε τότε η κάθοδος Δωριεων αλλά Ηρακλειδών Όχι Αλβανών.. Καλό το άρθρο... υπάρχουν τεκμήρια τον ΜΑ ακολούθησαν τεχνητές και σοφοί που έμειναν εφτασα μέχρι την Ινδία επηρέασαν τον βουδισμό..
Οί σλάβοι ήρθαν στην Μακεδονία επίσημα τον 6ο μΧ αιώνα, αλλά υπήρχαν πολύ πιο πρίν σαν πολλές πλην ολιγάριθμες φυλές. Τον 4ο αιώνα οι βυζαντινοί μετακίνησαν στην Ν.Ελλάδα σλάβους (ήταν γεωργοί και κτηνοτρόφοι) για να καλλιεργούν τις έρημες γαίες μετά τις σφαγές πού έκανε ο σταλμένος από τον Μέγα Θεοδόσιο Αλάριχος. Ό Ηρακλής είναι μυθολογικό και όχι ιστορικό πρόσωπο. Ηρακλειδείς αυτοονομάστηκαν οι Δωριείς πού κατέβηκαν στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα. Φαίνεται ότι από τότε οι άνθρωποι έψαχναν κληρονομιές μέσω τού DNA και της υποτιθέμενης καταγωγής. Όσο για τους αλβανούς, πώς μπορούμε να ξέρουμε ότι οί Δωριείς δεν ήταν συγγενικό φύλο με τους αλβανούς, δηλ. τους τότε ιλλυριούς;
Παιδιά δεν τρολαρω αλλά όλοι τους μοιάζουν με Κερκυραίους και μαλιστα από τον Κατω Γαρούνα (γιατί υπάρχει και ο Πάνω )
Ότι και να μού λένε διάφοροι εντολοδόχοι ψευδεπιστήμονες αρνούμαι να δεχτώ ότι οι σλαβόφωνοι ελλαδίτες της Μακεδονίας του Αιγαίου (γιατί το 95% τους, συν αυτούς πού φασιστικά ελληνίζουν σήμερα ήταν και πάρα πολλοί είναι ακόμα σλαβόφωνοι) έχουν διαφορετικό DNA από αυτό των κατοίκων της Β.Μακεδονίας ή και της Βουλγαρίας. Εφόσον οί σλάβοι κατοίκησαν σε αυτές τις περιοχές σίγουρα αναμείχθηκαν με τον παλαιότερο πληθυσμό και φυσιολογικό είναι να έχουν κοινό DNA. Φυσικά ισχύει το ίδιο και για τους ελλαδίτες της υπόλοιπης ηπειρωτικής Ελλάδας. Οί νησιώτες και οι μικρασιάτες είναι πιο διαφορετικοί . Επίσης πολύ πιθανό είναι να υπάρχουν κοινά στοιχεία μεταξύ ελλήνων ,παστούν και περσών. Οί αρχαίοι έλληνες, των οποίων στοιχεία του DNA όσο και να'ναι και παρά τις επιμειξίες διατηρούνται όχι μόνο στους ελλαδίτες αλλά και στους μουσουλμανικούς τώρα πληθυσμούς της Μ.Ασίας και της Μ.Ανατολής ήταν σε μακροχρόνια επαφή και επιμειξία με τους πέρσες, τους φοίνικες, τους αιγυπτίους κλπ και όχι μόνο λόγω της εκστρατείας του Αλέξανδρο,υ. Εν πάσει περιπτώσει , ιστορικό γεγονός είναι ότι με λαούς πού ψάχνουν τον λόγο ύπαρξης τους στο DNA τους κάτι δεν πάει καλά.
Δεν ετυχε να παρατηρησεις ιστορικο χαρτη εκεινης της εποχης; Περιελαμβανε ενα παραλληλογραμμο με τη Μεσογειο στη μεση και τις γυρω απο τις θαλασσες περιοχες. Στην ενδοχωρα δεν υπηρχε ''οικουμενη'' χωρα, μονιμη κατοικια, πολη-πολιτισμος! Αυτα που σας μαθαιναν οι κομουνιστες τοσα χρονια ξεχαστε τα Δεν κατεβηκε ο πολιτισμος απο τους Σλαβους ή τους Εσκιμωους,απο τους Ελληνες τον πηρατε ολοι σας! που εκεινη την εποχη αποτελουσαν το 1/ 4 του ολου πληθυσμου του πλανητη μας, τουλαχιστον!...
Το περσικό επικό βιβλίο "Shahnameh", το βιβλίο των βασιλιάδων, που γράφτηκε από τον Ferdowsi, αναφέρεται στον Αλέξανδρο ως Σεκαντάρ, ως εναν περση βασιλιά, γιο του βασιλιά Darab και της Anahita, την κόρη του Φιλιππου. Ο Βασιλιάς Νταράμπ είναι ο πατέρας του Δαρείου Γ ', έτσι ώστε ο Σεκανταρ είναι αδελφός του Περση βασιλιά που θα μεγαλώσει για να νικησει. Η προσπάθεια του Sekandar να προχωρήσει και να δει περισσότερα από αυτόν τον παράξενο και όμορφο κόσμο ειναι ασταματητη. Ξανά και ξανά προσποιείται ότι είναι απεσταλμένος, ώστε να μπορεί να είναι ο πρώτος που θα μιλήσει με μια νέα βασίλισσα ή βασιλια. Μετα στέλνει αλαζονικά γράμματα σε βασιλιάδες ή βασίλισσες, και στη συνέχεια κατακτά τα εδάφη τους. Όμως ο Σεκαντάρ φαίνεται επίσης να κυβερνά δίκαια, και κατά καιρούς σταματά να σκοτώσει ένα τέρας, να μιλησει με ενδιαφέροντες ανθρώπους ή να θαυμάσει κάποιο παράξενο τοπίο. Περνάει από ένα υπέροχο κρυστάλλινο βουνό. Χτίζει ένα ισχυρό τείχος για να συγκρατήσει μια ορδή τεράτων και αντιμετωπίζει έναν δράκο που αναπνέει φωτιά. Καθώς πλησιάζει στο τέλος του ταξιδιού του, ο Sekandar ακουει να του λενε όλο και πιο συχνά ότι έχει δει παραπανω από ένα δίκαιο μερίδιο θαυμάτων που διανέμονται σε οποιονδήποτε άντρα και ότι ο χρόνος της κυριαρχίας του έχει σχεδόν τελειώσει. Όσο πιέζει ο Sekandar να κατακτησει κανουργιους τοπους, τόσο πιο δυσοίωνες γίνονται αυτές οι προειδοποιήσεις. Ο Sekandar συναντά ένα δέντρο που μιλαει που προβλέπει την ώρα του θανάτου του, εκτός αν φτάσει στα νερά της ζωής. Ο Sekandar δεν προλαβαινει να φτάσει εκεί, αρρωσταίνει και πεθαίνει. Σχεδόν εκατό χιλιάδες έρχονται να τον θρηνησουν συμπεριλαμβανομένου του φιλόσοφου Αριστοτελη και άλλων Ελλήνων σοφών. Αλλά ο Ferdowsi αποδιδει στη μητέρα του Sekandar τις πιο ισχυρές λέξεις: "Φαινόσουν ένα σύννεφο καταιγίδας γεμάτο χαλάζι: είπα Ότι δεν θα μπορούσες ποτέ να πεθάνεις, που είχες χυσει τόσο αίμα σε τοσους πόλεμους Πρέπει να είναι κάποιο μυστικό που δεν ξερει κανεις αλλος, Κάποιο φυλακτό που σου έδωσε η μοίρα Για να σε κρατήσει ασφαλη οτι κι αν κάνεις Συνενωσες τον κόσμο των μικρων βασιλειων, κατεδαφισες στη σκόνη το στέμμα μιας αρχαιας αυτοκρατορίας, Και όταν το δέντρο που φύτεψες έπρεπε να φέρει καρπους, πέθανες και με άφησες σε απόγνωση. " Ο Sekandar τοποθετείται στη δυναστεία Kiani. Οι Kiani βασιλιάδες είναι οι ήρωες της Avesta, του ιερου κείμενου του Ζωροαστρισμού. Είναι εκπληκτικό το ότι το έμβλημα της δυναστείας Kiani είναι το ίδιο με το εμβλημα των μακεδονων, ο ήλιος των 16 ακτίνων.
Το περσικό επικό βιβλίο "Shahnameh", το βιβλίο των βασιλιάδων, που γράφτηκε από τον Ferdowsi, αναφέρεται στον Αλέξανδρο ως Σεκαντάρ, ως εναν περση βασιλιά, γιο του βασιλιά Darab και την Anahita, την κόρη του Philips. Ο Βασιλιάς Νταράμπ είναι ο πατέρας του Δαρείου Γ ', έτσι ώστε ο Σεκανταρ είναι αδελφός του Περση βασιλιά που θα μεγαλώσει για να νικησει. Η προσπάθεια του Sekandar να προχωρήσει και να δει περισσότερα από αυτόν τον παράξενο και όμορφο κόσμο ειναι ασταματητη. Ξανά και ξανά προσποιείται ότι είναι απεσταλμένος, ώστε να μπορεί να είναι ο πρώτος που θα μιλήσει με μια νέα βασίλισσα ή βασιλια. Μετα στέλνει αλαζονικά γράμματα σε βασιλιάδες ή βασίλισσες, και στη συνέχεια κατακτά τα εδάφη τους. Όμως ο Σεκαντάρ φαίνεται επίσης να κυβερνά δίκαια, και κατά καιρούς σταματά να σκοτώσει ένα τέρας, να μιλησει με ενδιαφέροντες ανθρώπους ή να θαυμάσει κάποιο παράξενο τοπίο. Περνάει από ένα υπέροχο κρυστάλλινο βουνό και βλέπει ένα ψάρι τόσο μεγάλο όσο ένα νησί. Χτίζει ένα ισχυρό τείχος για να συγκρατήσει μια ορδή τεράτων και αντιμετωπίζει έναν δράκο που αναπνέει φωτιά. Καθώς πλησιάζει στο τέλος του ταξιδιού του, ο Sekandar ακουει να του λενε όλο και πιο συχνά ότι έχει δει παραπανω από ένα δίκαιο μερίδιο θαυμάτων που διανέμονται σε οποιονδήποτε άντρα και ότι ο χρόνος της κυριαρχίας του έχει σχεδόν τελειώσει. Όσο πιέζει ο Sekandar να κατακτησει κανουργιους τοπους, τόσο πιο δυσοίωνες γίνονται αυτές οι προειδοποιήσεις. Ο Sekandar συναντά ένα δέντρο που μιλαει που προβλέπει την ώρα του θανάτου του, εκτός αν φτάσει στα νερά της ζωής. Ο Sekandar δεν προλαβαινει να φτάσει εκεί, αρρωσταίνει και πεθαίνει. Σχεδόν εκατό χιλιάδες έρχονται να τον θρηνησουν συμπεριλαμβανομένου του φιλόσοφου Αριστοτελη και άλλων Ελλήνων σοφών. Αλλά ο Ferdowsi αποδιδει στη μητέρα του Sekandar τις πιο ισχυρές λέξεις: "Φαινόμουν ένα σύννεφο καταιγίδας γεμάτο χαλάζι: είπα Ότι δεν θα μπορούσες ποτέ να πεθάνεις, που είχες χυσει τόσο αίμα σε τοσους πόλεμους Πρέπει να είναι κάποιο μυστικό που δεν ξερει κανεις αλλος, Κάποιο φυλακτό που σου έδωσε η μοίρα Για να σε κρατήσει ασφαλη οτι κι αν κάνεις Συνενωσες τον κόσμο των μικρων βασιλιων, κατεδαφισες στη σκόνη το στέμμα μιας αρχαιας αυτοκρατορίας, Και όταν το δέντρο που φύτεψες έπρεπε να φέρει καρπους, πέθανες και με άφησες σε απόγνωση. " Ο Sekandar τοποθετείται στη δυναστεία Kiani. Οι Kiani βασιλιάδες είναι οι ήρωες της Avesta, του ιερου κείμενου του Ζωροαστρισμού. Το έμβλημα της δυναστείας Kiani είναι ο 16αχτινος ηλιος οπως των μακεδονων.
Ακουσαν για απογονους οι δικοι μας και ξεσηκωθηκαν. Ειναι χρησιμο να θυμηθει κανεις πως γινοντουσαν οι κατακτησεις εκεινα τα χρονια: Ξεκιναγε λοιπον το εκστρατευτικο σωμα, 30-50χιλ του Αλεξανδρου, και καποιος αριθμος βοηθητικων (μαγειροι, κλεφτες, εργαζομενες κοπελλες). Οταν επαιρναν μια σημαντικη πολη, αφηναν φρουρα, εκατο-διακοσιους, που ειχαν την εξουσια. Η διοικηση μπορει να ηταν μακεδονικη, αλλα ο πληθυσμος ηταν ντοπιος. Το μακεδονικο DNA, οσο πηδηχτουλδες να ηταν οι 100, θα εμενε μικρο ποσοστο του συνολου. Βεβαια σαν θρυλος διατηρειται, ειδικα αν οι 100 ηταν εξυπνοι και εκαναν ντοπιες συμμαχιες αντι να το ριξουν στην κραιπαλη. Κι εκει απ'οτι φαινεται διατηρηθηκαν αρκετα στην εξουσια.
ναι προφανως δεν ειπες κατι καινουριο... ολες οι αυτοκρατοριες ετσι εκαναν τις κατακτησεις... εδραιωνεις την κυριαρχια σου και τη νικη σου με μια σειρα μαχων και αφηνεις φρουρες και διοικητικους και στρατιωτικους ανα περιοχες και πολεις.. δεν ηταν πηδηκουλες οι ελληνες περισσοτερο η λιγοτερο απο αντιστοιχους αλλους λαους να και σιγουρα ως ενα ποσοστο μετραει και ο τροπος επιβολης.
Πανω απο 70 πολεις ιδρυσε ο Μ.Αλεξανδρος(κρατιδια ελληνικα θα λεγαμε σημερα), και πολυ περισσοτερες, οι Ελληνες διαδοχοι του,στις οποιες επι 350 χρονια πηγαινοερχονταν Ελληνες! Χρονος αρκετος για να εκπολιτισθουν οι βαρβαρο οι οποιοι δεν καλουνταν να ξεχασουν κανενα δικο τους πολιτισμο αλλα απλα να υιοθετησουν τον πολιτισμο των Ελληνων και να αντικαταστησουν τη μιζερη και αχαρη ζωη τους με μια καλυτερη! Ηταν ταμπουλα ραζα. Αν δεν καλυτερευε η ζωη τους, δε θα τον θεοποιουσαν μετα θανατο και δε θα καμαρωναν και ως τα σημερα οτι ειναι σπορα του Μ.Αλεξανδρου,οπως δεν καμαρωνουν ποτε οι λαοι για τους πραγματικους τυραννους τους!
Εμείς Καλάς αγαπάμε Ελλάδα, αγαπάμε Μητσοτάκη, θέλουμε δικαίωμα ψήφου, στείλτε μας βοήθεια αδέρφια, είμαστε Έλληνες αναντάν παπαντάν. Λέτε να πιάσει;
Ωραια ολα αυτα, αλλα εδω δεν μπορουμε να προστατευσουμε τους Ελληνες της Αλβανιας, τους Ελληνες στην Κωνσταντινουπολη, στην Κυπρο, Αρμενια κλπ. Αντιθετα εχουμε κατακλυσθει απο Ασιατες, Αφρικανους, Αλβανους, κλπ που ερχονται παρανομα, και αλλοιωνουν και εγκληματουν στον ντοπιο πληθυσμο. Το να ξερω ποιοι ειναι οι Καλας φαινεται σαν ωραιο παραμυθι.
αν βάζατε δίπλα στις φωτογραφίες τους, για σύγκριση, φωτογραφίες με ρομά, αρκετοί θα ήταν αυτοί που θα έλεγαν: είναι, μπορεί να είναι ρομά. τελοσπάντων ασιατόφατσες της κεντρικής ασίας! μπορεί και ουιγούροι! Αλλά ας θυμηθούμε και τα εξής: Η ανακάλυψη των καλάς, κάπου στα 1990, επί υπουργίας Μαγκριώτη (πασοκ), προκάλεσε οργασμό επισκέψεων, ανταλλαγών, ταξιδιών, γιορτών κλπ ξοδεύτηκαν αρκετά χρήματα! Κι όλοι πέρναγαν καλά! Ο νοών νοείτω. Και η καλοπέραση έφτασε και στα χρόνια του Δόλη (υπεύθυνου για τον απόδημο Ελληνισμό... Σ.Α.Ε. Αυστραλίας-Ασίας, ακόμα και Υφυπουργού Εξ!) Κάποια όμως στιγμή, το χρήματα τελείωσε κι έσφιξαν τα πράγματα. ΟΙ Καλάς δεν το έβαλαν κάτω! Ξεκίνησαν τα ίδια, αλλά τούτη τη φορά άρχισαν κονέ με τον Γκρουέφσκι και τα Σκόπια! Και να ανταλλαγές... και να επισκέψεις και παρελάσεις.... Άλλη μία από τα ίδια! "Υπηρέτες πολλών αφεντάδων!" Αρκεί να ρέει χρήμα! Τώρα άρχισαν ξεκίνησαν γκρίνιες μεταξύ Σκοπιανών και Βούλγαρων. Υπάρχουν κάποια θεματάκια. Το έμαθαν στους Καλάς, εκεί στα κεντρικά υψίπεδα της Ασίας! Και πρόσφατα θεάθηκε Καλασίτικη αποστολή στη Σόφια! Φαίνεται ότι ήταν από τους μη ευνοημένους των προηγούμενων ετών! Κύριε Στούκα, στην αρχή διάβαζα τα άρθρα σας με ενδιαφέρον. Είχαν μια διαφορετική προσέγγιση για ζητήματα που ήταν κάπως "επιλήψιμα" από την κρατούσα γραμμή. Εδώ και κανένα μήνα, τα άρθρα σας, φαίνονται σαν να είναι γραμμένα πολύ βιαστικά, ατεκμηρίωτα... σαν να είναι υπάλληλου , που πρέπει να παραδώσει σε συγκεκριμένο χρόνο συγκεκριμένα αριθμητικά κομμάτια κειμένων! Θα είχε π.χ. ενδιαφέρον να παρουσιάζατε οικονομικά στοιχεία από το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υφυπουργείο Απόδημου Ελληνισμού, ή και το Σ.Α.Ε., που σχετίζονται με το θέμα αυτό. Και άλλες καταθέσεις συμβάντων με τους Καλάς! Οι θεταρικοί συγγραφείς του μέλλοντος, μπορεί να γράψουν κείμενα για αυτό το θέμα.
Αυτή η ιστορία που θέλει τον Αλένξαδρο να εξεστράτευσε στην Ασία για πολιστιστικούς λόγους πρέπει κάποτε να τελειώσει. Η ιστορία, δηλαδή ο Αρριανός μας δίδει την επιστολή του προς δαρείο οπου του εξηγεί τους λόγους αυτήςςτης εξτραετίας. Φτάνει πιά με το παραρμύθι που έπλασαν οι δυτιοκευρωπαίοι κατα την αναγέννηση ώστε να διικαοολγίσουν τις δικές τους απιοκιοκρατικές τους κινήσεις. Στόχος της ερξατείας ήταν η απελευθέρωση των ελληνικών εδαφών πρωταρχικά, αυτό προκύπτει από την ιστορία του πατέρα του κυρίως,η απελευθέρωση λοιπόν και δεύτερον η εκδίκιση για όσα οι Πέρσες έκαναν στους Έλληνες. Και τέλος για να σταματίση η Περσική επιβουλή.