Οι αθλητές δείχνουν το δρόμο

Οι αθλητές δείχνουν το δρόμο

Αν και η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει λόγω της νέας κατάστασης, οι... bwinners της «νέας γενιάς Ολυμπιονικών» συνεχίζουν την προσπάθεια!

dalaka
Η σκληρή δουλειά δεν σταματά κι ο πήχης δεν χαμηλώνει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες. Οι αθλητές της bwin, η οποία συνεχίζει να αγκαλιάζει την προσπάθειά και να στηρίζει τα όνειρά τους, το δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο. Πρόκειται, άλλωστε, για τα παιδιά που κουβαλούν στις πλάτες τους τις ελπίδες της Ελλάδας για το μέλλον!

H bwin συμβάλλει έμπρακτα στον ελληνικό αθλητισμό, στηρίζοντας αθλητικές ομάδες, ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αθλητικά event και αθλητές ατομικών αγωνισμάτων. Οι 10 αθλητές που αποτελούν την ομάδα του προγράμματος «bwinners: Στηρίζουμε τη νέα γενιά Ολυμπιονικών» έμειναν... σπίτι, όπως οφείλουμε να κάνουμε όλοι μας, χωρίς όμως να αποκλίνουν από το πρόγραμμα τους. Φρόντισαν, παράλληλα, να στείλουν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για τις μέρες της καραντίνας.

bwinAthletes


Ο Βύρων Κοκαλάνης (ιστιοπλοΐα), η Δώρα Γκουντούρα (ξιφασκία), η Κατερίνα Δαλάκα (στίβος), η Ελένη Κελαϊδίτη (ρυθμική), ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (ιστιοπλοΐα), ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάννης (καράτε), ο Κωνσταντίνος Ζήκος (στίβος), ο Οδυσσέας Μουζενίδης (σφαιροβολία), ο Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης (windsurfing) και ο Ιωάννης Σγουρόπουλος (πινγκ-πονγκ) πορεύονται με θετική διάθεση και αισιοδοξία.

Είτε από το σαλόνι τους, είτε από το μπαλκόνι και με όποιον τρόπο ο καθένας μπορεί, συνεχίζουν να προπονούνται με όρεξη και υπομονή. «Stay home, be positive, be patient, bwin», έγραψαν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους, δείχνοντας τις αθλητικές αρχές που πρεσβεύουν οι ίδιοι και φυσικά η bwin. Μένουμε σπίτι, συνεχίζοντας την άσκηση και την προσπάθεια!

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης