Ο Ντι Μαρία αποκαλύπτει: Η Ρεάλ με απείλησε να μην αγωνιστώ στον τελικό του Μουντιάλ

Ο Ντι Μαρία αποκαλύπτει: Η Ρεάλ με απείλησε να μην αγωνιστώ στον τελικό του Μουντιάλ

Ο Αργεντινός άσος Άνχελ Ντι Μαρία εξομολογήθηκε πως ότι πριν τον τελικό του Μουντιάλ, το 2014 έλαβε γράμμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με το οποίο του ζητούσε αυστηρά να μη συμμετάσχει στη διοργάνωση

ΝΤΙ_ΜΑΡΙΑ
Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Άνχελ Ντι Μαρία, προέβη σε μια φοβερή αποκάλυψη σχετικά με τον τρόπο που η Ρεάλ είχε αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του κατά τις παραμονές του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Συγκεκριμένα οι Μαδριλένοι, είχαν αποστείλει  ένα γράμμα στον Αργεντίνο, στο οποίο του ζητούσε να μην αγωνιστεί στον τελικό, με σκοπόν να μη χαλάσει η πώλησή του από μία ενδεχόμενη υποτροπή του τραυματισμού του. Μάλιστα, τον απειλούσε με αγωγή σε περίπτωση που δε συμμορφωνόταν με την επιθυμία της.

Αναλυτικά ο Ντι Μαρία δήλωσε στην AS μεταξύ άλλων:

«Δέχθηκα ένα χτύπημα στον αγώνα κόντρα στο Βέλγιο. Το πόδι μου δεν ήταν καλά αλλά ήθελα να παίξω στον τελικό. Δε με ένοιαζε αν δεν έπαιζα μπάλα ξανά. Στην πραγματικότητα ήταν ένα από τα πράγματα που μου είπαν ότι μπορεί να συμβεί αλλά για μένα ήταν ο τελικός του Μουντιάλ. Ο τελικός μου. Ήδη γνώριζα ότι ήθελαν να με πουλήσει η Ρεάλ επειδή λεγόταν ότι θα ερχόταν ο Χάμες να πάρει τη θέση μου. Όταν έλαβα το γράμμα από τη Ρεάλ μπορούσε να καταλάβω για τι πρόκειται. Δεν το άνοιξα και το έσκισα. Δεν το διάβασα ούτε το κοίταξα. Ο άνθρωπος που θα αποφάσιζε αν θα παίξω ή όχι ήμουν εγώ».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο Μανώλης Γλέζος

Μέτρα για κορωνοϊό: Τμήμα του δώρου του Πάσχα θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό


Χλωροκίνη: Φτιάξαμε 800.000 κουτιά - Πώς γίνεται η θεραπεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης