ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης «τσέκαρε» τα προπαρασκευαστικά έργα της υπογειοποίησης της «Αγιάς-Σοφιάς»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε το αυτοκίνητό του και πέρασε από τη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να παρακολουθήσει την πορεία των έργων στο γήπεδο
Η δίψα των οπαδών της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο είναι μεγάλη. Όπως και του Δημήτρη Μελισσανίδη!
Ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης έσπασε την καραντίνα και πήρε το αυτοκίνητό του, θέλοντας να κάνει μία μικρή επιθεώρηση στην «Αγια-Σοφιά».
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρασε μία βόλτα από τη Νέα Φιλαδέλφεια, τσέκαρε πώς προχωράνε τα προπαρασκευαστικά έργα για την έναρξη της υπογειοποίησης και στη συνέχεια αποχώρησε με προορισμό το σπίτι του.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς