Κορωνοϊός - Ρουμανία: Ο πρόεδρος της Στεάουα δεν φοβάται γιατί πάει εκκλησία και καλεί τους παίκτες πίσω στις προπονήσεις

Κορωνοϊός - Ρουμανία: Ο πρόεδρος της Στεάουα δεν φοβάται γιατί πάει εκκλησία και καλεί τους παίκτες πίσω στις προπονήσεις

Αγνοώντας του κανόνες υγιεινής, ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, καλεί τους παίκτες του πίσω στις προπονήσεις

ΜΠΕΚΑΛΙ
Βασισμένος στη νομοθεσία αλλά και στο ότι οι παίκτες δεν θα κάνουν τις ασκήσεις σωστά στο σπίτι τους, ο Μπεκάλι, δηλώνει πως θα γίνονται ασκήσεις χωρίς μπάλα και σωματική επαφή.

Συγκεκριμένα είπε:

«Τώρα δεν κάνουμε προπονήσεις, αλλά θα επιστρέψουμε. Ο νόμος λέει ότι πρέπει να διατηρούμε απόσταση 2 μέτρων και ότι δεν πρέπει να βρίσκονται 50 άτομα στον ίδιο χώρο. Αυτό σημαίνει για παράδειγμα ότι δεν μπορούν να βρίσκονται όλοι μαζί στ' αποδυτήρια.

Όμως, μπορούν να εκτελούν τις ασκήσεις στο γήπεδο σε ανοικτό χώρο. Αν τους δώσουμε ασκήσεις για το σπίτι, δεν θα τις κάνουν.

Θα κάνουν τις ασκήσεις που πρέπει σε ένα χώρο 20 τετραγωνικών μέτρων; Δεν θα κάνουμε προπονήσεις με μπάλα, γιατί αυτές προϋποθέτουν επαφή. Θα κάνουμε μόνο προπονήσεις σε φυσική κατάσταση.

Εάν οι παίκτες ανταλλάξουν χειραψίες, θα σταματήσουμε και θα τους στείλουμε σπίτι. Θα σεβαστούμε το νόμο. Οι παίκτες θα βρίσκονται σε έξι μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλον και θα επιστρέφουν σπίτια τους. Θα κάνουν μπάνιο σπίτια τους κι όχι στ' αποδυτήρια», τόνισε για τις προπονήσεις και σε ερώτηση για το εάν φοβάται ο ίδιος για τον κορωνοϊό απάντησε:

«Πως μπορώ να φοβάμαι από τη στιγμή που πηγαίνω στην εκκλησία καθημερινά;».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Αναλυτικά τα συμπτώματα - Ποιες οι διαφορές με το κρυολόγημα και τη γρίπη

Κορωνοϊός: Ποιες είναι οι ευπαθείς ομάδες - Πώς μπορούν να προστατευθούν


Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα «τελείωσε» 13 παίκτες λόγω απόδοσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης