Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα «τελείωσε» 13 παίκτες λόγω απόδοσης!

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα «τελείωσε» 13 παίκτες λόγω απόδοσης!

O ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, αποφάσισε να διακόψει τα συμβόλαια σε 13 παίκτες εξαιτίας της μειωμένης τους απόδοσης

000_DV1499765
Η έντονη παρεμβατικότητα του Ρουμάνου μεγαλοπαράγοντα στις υποθέσεις που αφορούν τους προπονητές της ομάδας δεν αποτελεί μια καινούργια είδηση!

Έτσι σε πράσφατη συνέντευξη του ο Τζίζι Μπεκάλι, ανακοίνωσε πως υπάρχουν 13 ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται λόγω της μειωμένης προσφοράς τους, με τα συμβόλαια αρκετών εξ αυτών να ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν έχω σκοπό να αποκρύψω κάτι. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Τσορμπαζίνσκι είναι ο πρώτος, ενώ υπάρχει άλλος ένας, του οποίου το όνομα δεν θέλω να αναφέρομαι, καθώς είμαι ιδιαίτερα εκνευρισμένος μαζί του. Επίσης, υπάρχει ο αμυντικός της Άστρα, Σταν, ο Μομτσίλοβιτς, ο Πίντιλιλ που θέλει να φύγει το καλοκαίρι, ο Μουτίνιο, ο Σαλομάο, ο Άντι Πόπα, ο Τσούμου, ενώ υπάρχει κι άλλος ένας, νομίζω ο Φίλιπ που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Ο Γκνοερέ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και ζητάω 1.000.000 για την παραχώρησή του, ενώ κι ο Χόρα δεν είναι στα πλάνα. Α, κι ο Μπελού. Σύνολο 13».

Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση της Στεάουα, αξίζει να σημειωθεί πως το κλαμπ βρίσκεται στην 6η θέση με 30 βαθμούς, 5 δηλαδή λιγότερους από την πρωτοπόρο Κλουζ. Η απομάκρυνση ωστόσο του μεγάλου αυτού αριθμού ποδοσφαιριστών ενδέχεται να διαταράξει τις ισορροπίες και στο εσωτερικό του συλλόγου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης