Μπεκάλι: Θα πάρω ελληνική υπηκοότητα, δεν θέλω να είμαι φυλακισμένος στη Ρουμανία

Μπεκάλι: Θα πάρω ελληνική υπηκοότητα, δεν θέλω να είμαι φυλακισμένος στη Ρουμανία

Ο «ισχυρός άνδρας» της Στεάουα Βουκουρεστίου, αλλά και του ρουμανικού ποδοσφαίρου, Τζίτζι Μπεκάλι, αποκάλυψε πως σκοπεύει να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα προκειμένου να αποφύγει τυχόν επιστροφή του στη φυλακή

000_Par1256190
Ο Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος για σχεδόν 20 χρόνια βρίσκεται στην ηγεσία της Στεάουα, αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο και μάλιστα το 2013 καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση.

Ο 61χρονος επιχειρηματίας και πρώην ευρωβουλευτής φοβούμενος πως μπορεί να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή, ανακοίνωσε πως επισκέφθηκε πρόσφατα την Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα.

«Η οικογένεια μου λέει να φύγουμε από την Ρουμανία εάν δεν μπορώ να την προστατεύσω. Πήγα στην Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσω την ελληνική υπηκοότητα. Το ίδιο θέλω να γίνει για όλη την οικογένεια μου. Έδωσα χρήματα σε εκκλησίες, φτωχούς ανθρώπους και έσωσα ζωές. Για αυτό πήγα στην Ελλάδα για να ζητήσω ιθαγένεια για όλη την οικογένεια μου», τόνισε ο Μπεκάλι προσθέτοντας:

«Ήμουν στη φυλακή και θέλω να επαναληφθεί αυτό. Δεν θέλω τα εγγόνια μου να γεννηθούν ενώ βρίσκομαι στη φυλακή. Εάν θέλουν μπορώ να εκτίσω την ποινή μου στην Ελλάδα. Εκεί μπαίνεις φυλακή μόνο εάν σκοτώσεις, ας μου βάλουν βραχιόλι».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης