Premier League: Τρένο και στο... +22 η Λίβερπουλ, 3-2 τη Γουέστ Χαμ (βίντεο)

Premier League: Τρένο και στο... +22 η Λίβερπουλ, 3-2 τη Γουέστ Χαμ (βίντεο)

Αν και έμεινε πίσω στο σκορ, η ομάδα του Κλοπ αντέδρασε και γύρισε το ματς με τα γκολ των Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ και Μανέ

22328451
Ποιος να τη σταματήσει... Η ομαδάρα του Κλοπ έχει μέταλλο νικητή, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει και δεν επηρεάζεται ούτε όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ! Οι Κόκκινοι της Λίβερπουλ επικράτησαν 3-2 με ανατροπή της Γουέστ Χαμ εντός, έχουν 21 εντός έδρας νίκες στην PL, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της ομάδας του Σάνκλι από τον Δεκέμβριο του 1972! Παράλληλα, οι «Κόκκινοι» έχουν 18 σερί επιτυχίες, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Σίτι από το 2017. Με την 26η φετινή επιτυχία της, η Λίβερπουλ βρέθηκε στο +22 από τη Μάντσεστερ, ενώ οι Λονδρέζοι παρέμειναν κάτω από τη ζώνη!

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε θέλοντας με το... καλημέρα να τελειώσει το ματς. Η Γουέστ Χαμ δεν άντεξε και στο 9ο λεπτό λύγισε. Οι Κόκκινοι άλλαξαν υπέροχα, ο Άρνολντ έκανε τη σέντρα και ο Βαϊνάλντουμ με υπέροχη κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ηταν το 14ο γκολ με αυτό τον τρόπο για τους Reds, που όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ. Οι Λονδρέζοι χρειάστηκαν... 174 δευτερόλεπτα για να απαντήσουν. Ο Σνόντγκρας έκανε τη 12η ασίστ με τη φανέλα των Λονδρέζων και ο Ντιόπ με κεφαλιά στην κλειστή γωνία του Άλισον πέτυχε το 1-1. Η Λίβερπουλ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Φαμπιάνσκι ήταν εξαιρετικός στις τοποθετήσεις του, όπως στο σουτ του Σαλάχ στο 16'. Η πίεση γινόταν εντονότερη, όμως τόσο ο Αρνολντ στο 31' όσο και ο Φαν Ντάικ στο 39' (δοκάρι) δεν μπόρεσαν να δώσουν προβάδισμα.

Στην επανάληψη η Λίβερπουλ μπήκε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Φιρμίνο και η Γουέστ Χαμ έδωσε... απάντηση. Η αλλαγή του Μόγιες, ο Φορνάλς πάγωσε το Ανφιλντ στο 54, όταν από ασίστ του Ράις πέτυχε το 2-1. Οι Reds αποφάσισαν να αντιδράσουν, έβαλαν τη μπάλα κάτω, αποφάσισαν να βγάλουν στο γήπεδο τους γνωστούς... αυτοματισμούς κι έφεραν τα πάνω - κάτω!

Στη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι παίκτες του Κλοπ είχαν 20 τελικές προσπάθειες, αλλά μόλις τέσσερις εντός στόχου. Ωστόσο, στο 69' ήρθε η ισοφάριση. Στο 69ο λεπτό, άλλαξαν υπέροχα τη μπάλα, ο Ρόμπερτσον μοίρασε ιδανικά, ο Σαλάχ έκανε το πλασέ και ο Φαμπιάνσκι έκανε τη γκάφα της χρονιάς. Ελάχιστα λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο έχασε τεράστια ευκαιρία σε ριμπάουντ από προσπάθεια του «Φαραώ», με την κεφαλιά του να βρίσκει το δοκάρι, αλλά να μην περνά τη γραμμή η μπάλα! Τελικά ο Σαντιό Μανέ έδωσε τη χαριστική βολή στη Γουέστ Χαμ και στο 81’ από τη δεύτερη ασίστ του Αλεξάντερ – Άρνολντ στο ματς διαμόρφωσε το 3-2. Ακυρώθηκε για οφσάιντ το δεύτερο γκολ του Μανέ στο 86’, ξανά από σέντρα του Αρνολντ.

Κλείσιμο
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της αναμέτρησης:



Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ - Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Κεϊτά (56’ Τσάμπερλεϊν), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ (90' + 1')

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Ενγκακιά, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ (47’ Φορνάλς), Σνόντγκρας (84’ Μπόουεν), Νομπλ, Φελίπε Άντερσον (65’ Αλέ), Μικαΐλ Αντόνιο

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης