Super League1: Ο ΠΑΟΚ έπιασε στην κορυφή τον Ολυμπιακό, στραβοπάτησαν ΑΕΚ-Παναθηναϊκός - Όλα τα γκολ

Super League1: Ο ΠΑΟΚ έπιασε στην κορυφή τον Ολυμπιακό, στραβοπάτησαν ΑΕΚ-Παναθηναϊκός - Όλα τα γκολ

Το πανόραμα της 11ης αγωνιστικής - Σημαντικές νίκες για Λαμία και Ατρόμητο

paok11
Από τα στραβοπατήματα Ολυμπιακού, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού αλλά και την νίκη του ΠΑΟΚ που του επέτρεψε να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας - ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό - σημαδεύτηκε η 11η αγωνιστκή της Super League 1.

O Ολυμπιακός σκόνταψε (1-1) κόντρα στον Πανιώνιο ενώ με το ίδιο σκορ έληξε ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός έμεινε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 1-0 την Λάρισα.

Τα αποτελέσματα

karta-agonistiki1


ΠΑΟΚ-Λάρισα 1-0

Κλείσιμο
Δεν την… πάτησε και πάτησε κορυφή ο ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» λύγισε (1-0) την ΑΕΛ στην Τούμπα, δίχως να εντυπωσιάσει, αλλά κρατάει τη νίκη που τον επανέφερε στην κορυφή, μετά την γκέλα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη και πάει στα ίσα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ένα και καλό από τον Σφιντέρσκι, που σκόραρε με προβολή στο 16’ (το αφιέρωσαν στον τραυματίας Ζαμπά οι παίκτες του ΠΑΟΚ) με ασίστ του Βιεϊρίνια, που και βασικός ήταν και επέστρεψε στη… φυσική του θέση (έπαιξε ως εξτρέμ).

Ο Πολωνός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και στο 29’, αλλά νωρίτερα υποδείχθηκε φάουλ του Μάτος που… σκαρφάλωσε στον Σεσέροβιτς προτού κάνει κεφαλιά-πάσα.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-ΑΕΛ - PAOK TV


Πανιώνιος-Ολυμπιακός 1-1

Ο ψυχωμένος Πανιώνιος, αφού κρατήθηκε μέσα στο παιχνίδι με νύχια και δόντια, έχοντας βρεθεί μόνο ένα γκολ πίσω μέχρι το 88’ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και το σθένος, με τον Δημήτρη Εμμανουλίδη, βάζοντας σε μπελάδες τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν καθάρισαν το ματς, έπαιξαν με την φωτιά, ενώ είχαν πάρει προβάδισμα με τον Βαλμπουενά στο 55' και τελικά ισοφαρίστηκαν σε 1-1.

Η 3η ερυθρόλευκη ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ήρθε μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες και τρεις τεράστιες στις καθυστερήσεις για να φύγει με τη νίκη, αφού ο Ελ Αραμπί που δεν πάσαρε στον Γκερέρο και προσπάθησε να τελειώσει μόνος τη φάση, ο Σεμέδο που δεν βρήκε την μπάλα, αλλά και ο Βαλμπουενά που είδε τον συμπατριώτη του «κίπερ» του Πανιωνίου, να κάνει εκπληκτική επέμβαση στο 90+6’. Αυτό ήταν το πρώτο αποτέλεσμα από το 2014-2015 που δεν πήρε ο Ολυμπιακός το τρίποντο στη Νέα Σμύρνη.

Με αυτόν τον βαθμό, ο Πανιώνιος έφτασε τους 3 (ενώ αγωνιστικά έχει εννέα πόντους) και απέδειξε πως αν πέσει, θα πουλήσει πολύ ακριβά...το τομάρι του στην φετινή Super League. Aπό την άλλη ο Ολυμπιακός δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες του, δεν παρουσιάστηκε όσο σοβαρός έπρεπε και δείχνει να βρίσκεται σε κάμψη μετά το δεύτερο σερί stop σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Πανιώνιος- Ολυμπιακός 1- 1 Highlights 11η αγων  Super League( 23. 11. 2019


ΑΕΚ-Άρης 1-1

Ηρωικός βαθμός για τον Άρη στο ΟΑΚΑ!

Οι Θεσσαλονικείς δεν πτοήθηκαν από την αποβολή του Ιντέγε, ούτε και από το αμφισβητούμενο πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η ΑΕΚ και πήραν την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1).

Ελέγχεται ο Ευαγγέλου για τις αποφάσεις του. Στο 53ο λεπτό αποβάλλει τον Ιντέγε για πάτημα στον Μάνταλο, ωστόσο στο τελευταίο ριπλέι που είδαμε φαίνεται ο Νιγηριανός να μην βλέπει πως είναι πεσμένος ο αρχηγός της Ένωσης. Ωστόσο, ο διαιτητής αποφάσισε πως υπήρχε πρόθεση από τον φορ του Άρη και του έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Επίσης, το πέναλτι που κερδίζει ο Σιμόες από τον Ροζ είναι αμφισβητούμενο αφού ο Γάλλος στόπερ κάνει την προβολή με τάκλιν και στην αρχή βρίσκει την μπάλα, βάζοντας την κόντρα στο σουτ του Πορτογάλου και στη συνέχεια τον βρίσκει.

Ο Λάρσον είχε ανοίξει το σκορ για τον Άρη με κοντινή προβολή μετά το γύρισμα του Κόρχουτ στο 64ο λεπτό, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει από την άσπρη βούλα με τον Μάνταλο στο 81’. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να αντέξουν και να φύγουν με τον σπουδαίο βαθμό στις αποσκευές τους, με τους παίκτες της Ένωσης να τα... ακούνε από την κερκίδα στο ημίχρονο αλλά και στο φινάλε του ματς για την κάκιστη εμφάνισή τους.

ΑΕΚ-Άρης: 1-1


Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-0

Χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στα υψηλά… πατώματα του βαθμολογικού πίνακα και τη «μάχη» για μια θέση στην εξάδα αποτελεί το 0-0 με τον Παναιτωλικός το Αγρίνιο.

Οι «πράσινοι» σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο, όντες… εξαφανισμένοι στο πρώτο, με την αδυναμία τους στην δημιουργία, την τακτική των «καναρινιών» να τους περιμένουν και την βροχή να οδηγούν σε ένα συνολικά κακό 45λεπτο.

Αντιθέτως, στην επανάληψη ο Παναιτωλικός έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ, με το δοκάρι του Λουσέρο στο 52’ να είναι η κορυφαία του φάση, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τέσσερις φάσεις μέσα σε ένα οκτάλεπτο από πλευράς Παναθηναϊκού!

Ωστόσο, κανείς εκ των Χατζηγιοβάνη, Μακέντα, Σένκεφελντ και Γιόχανσον δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κνετ, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν η σειρά του Διούδη να επέμβει στο τετ α τετ με τον Ντίας, διατηρώντας το μηδέν παθητικό.

Το εν λόγω αποτέλεσμα πάντως διατηρεί τους Αγρινιώτες χωρίς νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και απέναντι στο σημερινό τους αντίπαλο εδώ και πέντε, πλέον, ματς. Ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει το εκτός Αθηνών πρόβλημα του «τριφυλλιού», με απολογισμό… μηδέν νίκες σε τέσσερις περιπτώσεις...

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | HIGHLIGHTS | 24/11/2019 | ΕΡΤ


Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 0-0

Σε μια συνάντηση δίχως πολλές συγκινήσεις, που αποτέλεσε το καλύτερο αντίδοτο για όσους υποφέρουν από αϋπνίες, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν στο 0-0.

Η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν είχαν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες.

Με 10 παίκτες από το 57’ οι γηπεδούχοι, αφού αποβλήθηκε ο Τασουλής. Πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα για τους Θεσσαλούς.

Ατρόμητος Αθηνών-ΟΦΗ 2-1

Ένας Κρητικός πλήγωσε τον ΟΦΗ στο Περιστέρι!

Ο Πέτρος Γιακουμάκης έγινε ο ήρωας του Ατρόμητου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας τη μεγάλη νίκη επί των Κρητικών με σκορ 2-1 και μεγάλη -βαθμολογική και ψυχολογική- ανάσα, στο πρώτο παιχνίδι με το υπηρεσιακό δίδυμο Κορακάκη-Οφρυδόπουλου στον πάγκο.

Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο τρίτο μόλις λεπτό του ματς με τον Μανούσο, ενώ ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 21’ με σουτ-κεραυνό του Ναμπί.

Από ένα καλό ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες. Δύο δοκάρια στην ίδια φάση μέτρησαν οι γηπεδούχοι στο 26’ με τους Ρόσα και Ενσικουλού. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σεμέντο στο 72’ και πίεσαν ασφυκτικά στις καθυστερήσεις του ματς, όμως έφυγαν με άδεια χέρια.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ | HIGHLIGHTS | 24/11/2019 | ΕΡΤ


Λαμία-Ξάνθη 1-0
Βίοι… αντίθετοι για Λαμία και Ξάνθη, μετά το μεταξύ τους 1-0 που διαμορφώθηκε με το γκολ του Μπεχαράνο στο 54’, μετά από πολύ ωραία ασίστ του Τιρόνε.

Κι αυτό γιατί η μεν ομάδα της Φθιώτιδας πήρε την πρώτη νίκη απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο αλλά και τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 13 βαθμούς παράλληλα. Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν χωρίς «τρίποντο» για πέμπτη σερί αγωνιστική, παραμένοντας στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 πόντους...

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερα καλό θέαμα, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, σε ένα ματς που φαινόταν από... χιλιόμετρα ότι θα κρινόταν στο ένα γκολ διαφορά όπως κι έγινε!

ΛΑΜΙΑ – ΞΑΝΘΗ | HIGHLIGHTS | 23/11/2019 | ΕΡΤ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης