Premier League: Ο Ζοσέ Μουρίνιο υποψήφιος αντικαταστάτης του Έμερι στην Άρσεναλ

Premier League: Ο Ζοσέ Μουρίνιο υποψήφιος αντικαταστάτης του Έμερι στην Άρσεναλ

Με την κατάσταση στο εσωτερικό της Άρσεναλ να μυρίζει μπαρούτι, δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον του Ζοσέ Μουρίνιο να αναλάβει τα ηνία του λονδρέζικου κλαμπ

mourinio
Η εικόνα στο εσωτερικό της Άρσεναλ θυμίζει κυριολεκτικά πεδίο μάχης.

Η ισοπαλία στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας και η αντίδραση του Γκρανίτ Τσάκα την ώρα που περνούσε αλλαγή, σε συνδυασμό με τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων, αποτέλεσαν τις σταγόνες που έκαναν το ποτήρι να ξεχειλίσει.

Οι φίλοι της Άρσεναλ μάλιστα ζητούν διακαώς και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, την αποπομπή του Ουνάι Έμερι από τον πάγκο, καθώς η αγωνιστική κατάσταση των Λονδρέζων οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Την καρέκλα του Ισπανού προπονητή φαίνεται έτσι να εποφθαλμιά ο Ζοσέ Μουρίνιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την "Daily Mail", ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να επιστρέψει στα προπονητικά καθήκοντα στην Αγγλία με πιθανότερο προορισμό την δεδομένη στιγμή να είναι το Λονδίνο και η Άρσεναλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχει ως στόχο να γίνει ο πρώτος προπονητής της Premier League που θα έχει κερδίσει τίτλους (ένα Γιουρόπα Λιγκ  και ένα Λιγκ Καπ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επτά τίτλοι με την Τσέλσι) με τρεις διαφορετικές ομάδες από το Νησί, με τους κανονιέρηδες να ταιριάζουν απόλυτα με τις φιλοδοξίες του «Special One».

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως από την στιγμή που ο εκκεντρικός Ζοσέ αποφάσισε να απομακρυνθεί από τους προπονητικούς πάγκους, πληθώρα δημοσιευμάτων συνέδεε το όνομα του τόσο με την Τότεναμ όσο και με την Ρεάλ Μαδρίτης. Το μόνο που μένει πλέον, είναι να δούμε ποιο θα είναι στα αλήθεια το επόμενο βήμα στην καριέρα του απρόβλεπτου Μουρίνιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης