Άρσεναλ: Οπαδοί της ομάδας επιτέθηκαν με βρισιές στον Ομπαμεγιάνγκ

Άρσεναλ: Οπαδοί της ομάδας επιτέθηκαν με βρισιές στον Ομπαμεγιάνγκ

Οπαδοί της Άρσεναλ εντόπισαν τον Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στον δρόμο με ένα από τα πανάκριβά του αυτοκίνητα και τον άρχισαν στα «γαλλικά», μόλις λίγες μέρες μετά το περιστατικό με τον στον αρχηγό της ομάδας, Γρανίτ Τζάκα - Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

aubameyang
Το σκηνικό στο εσωτερικό της Άρσεναλ φαίνεται να μυρίζει κανονικό μπαρούτι.

Την Κυριακή (27/10) η Άρσεναλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο Emirates κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, για τη 10η αγωνιστική της Premier League. Στο 64ο λεπτό, ο Ουνάι Έμερι έκανε αλλαγή τον αρχηγό της ομάδας, Γρανίτ Τζάκα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την έξοδο του από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Ελβετός χαφ, ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστη την συμπεριφορά του κόσμου προς το πρόσωπο του, αντιδρώντας μάλιστα με πολύ απρεπή τρόπο.

Συγκεκριμένα, τους έκανε χειρονομίες και λίγο πριν περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, έβαγλε την φανέλα του, γωνάζοντας προς το κοινό  να πάνε να γαμ....

Ωστόσο, οι αντιδράσεις για την εικόνα της Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι δεν σταμάτησαν στον Τζάκα. Τις τελευταίες ώρες σε βρετανικά μέσα κυκλοφόρησε ένα video στο οποίο ο Πιέρ Εμερί Ομπαμεγιάνγκ έγινε αποδέκτης ύβρεων μετά από τον επίμαχο αγώνα.

Όπως μπορείτε να δείτε στο εν λόγω ντοκουμέντο, οι φίλαθλοι της Άρσεναλ εντόπισαν τον Γκαμπονέζο επιθετικό στο δρόμο προς το σπίτι του από το Emirates. Εκεί, όσοι έφτασαν κοντά στον παίκτη άρχισαν να βρίζουν.  Ακόμη, αντέδρασαν για τα πανάκριβα εισιτήρια που πληρώνουν για να βλέπουν αυτό το αισχρό θέαμα, όπως το χαρακτήρισαν.

Disgraceful arsenal fans abuse Aubameyang in the streets
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης