Serie A: 6Χ6 η Ίντερ, άνετη επικράτηση η Γιουβέντους πριν το ντέρμπι μεταξύ τους

Serie A: 6Χ6 η Ίντερ, άνετη επικράτηση η Γιουβέντους πριν το ντέρμπι μεταξύ τους

Ακάθεκτη συνεχίζει η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε αφού οι  πέρασε και από τη Γένοβα επικρατώντας με 3-1 της Σαμπντόρια διατηρώντας έτσι το απόλυτο στη Serie A - Άνετη νίκη επί της ΣΠΑΛ για τη Γιουβέντους - Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις των αγώνων

INTER
Γαντζωμένη στην κορυφή της Serie A η Ίντερ που δεν σταματάει πουθενά.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκανε το 6Χ6 στα πρωτάθλημα, αφού πέρασε και από την Γένοβα, επικρατώντας με 3-1 της ουραγού, Σαμπντόρια και πάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο «Ντέρμπι Ντ' Ιτάλια» με τη Γιουβέντους που ακολουθεί κατά πόδας με 16 βαθμούς μετά τη σημερινή της νίκη επί της ΣΠΑΛ.


Με τους Σένσι στο 20’ και Σάντσες στο 22’ που πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της Ίντερ, οι φιλοξενούμενοι επί της ουσίας πήραν από νωρίς τα ηνία του ματς και δεν άφησαν περιθώριο στην ομάδα της Γένοβα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Ακόμα και όταν έμειναν με δέκα παίκτες μετά αποβολή του Σάντσες στο 46΄με δέκα παίκτες και δέχθηκαν γκολ από τον Γιάνκτο στο 55ο λεπτό δεν κινδύνεψαν ουσιαστικά να χάσουν τα κεκτημένα.

Μάλιστα, στο 61ο λεπτό, ο Γκαλιαρντίνι με κοντινή προβολή βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα του Μιλάνου.

Οι «μπιανκονέρι» νωρίτερα σήμερα τα βρήκαν σκούρα ουσιαστικά για ένα ημίχρονο, αφού οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά τους έβγαζαν τα πάντα.

Τελικά, ο Μίραλεμ Πιάνιτς με απίθανο σουτ στο λίγο πριν το φινάλε (45΄) νίκησε τον Μπερίσα και η ομάδα του Σάρι μπήκε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα, αφού η Γιουβέντους διατήρησε τα ηνία και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να κρατήσει ψηλά τις στροφές στην απόδοσή της.

Κλείσιμο
Το τρίποντο «κλείδωσε» στο 78ο λεπτό όταν ο Ρονάλντο με ωραία κεφαλιά ύστερα από ασίστ του Ντιμπάλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 2-0.



πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης