Super League 1: Πεντάρα για τον Ολυμπιακό, αγχωτική νίκη για ΠΑΟΚ - Όλα τα γκολ του Σαββάτου

Super League 1: Πεντάρα για τον Ολυμπιακό, αγχωτική νίκη για ΠΑΟΚ - Όλα τα γκολ του Σαββάτου

Ο ΟΦΗ νίκησε με 3-1 τον Παναιτωλικό - Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται η αγωνιστική δράση

osfp-oomdiki
Με την εμφατική νίκη με 5-0 του Ολυμπιακού επί του Βόλου στον Πειραιά έκλεισε η αυλαία της αγωνιστικής δράσης της Super League 1 το Σάββατο, η οποία άνοιξε με την αγχωτική νίκη 2-3 του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου ενώ στον τρίτο αγώνα της ημέρας ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού στο Ηράκλειο.

Η 3η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τέσσερις αγώνες ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει το ντέρμπι του Άρη με τον Παναθηναϊκό στις 21:30 το βράδυ.

programma-super


Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» με 5-0 τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας πέντε διαφορετικούς «εκτελεστές» και έκανε το «3x3» στο πρωτάθλημα πριν το ματς με τους Λονδρέζους για το Champions League.

«Ανοιχτό» το παιχνίδι για περίπου 70 λεπτά, με τον Γκιγέρμε να έχει σκοράρει στο 12’ με ακόμη μια ασίστ (από κόρνερ) του Βαλμπουενά, ενώ Ελ Αραμπί (71’), Γκερέρο (79’), Βαλμπουενά (με πέναλτι που κέρδισε ο Ποντένσε) και Σουντανί (90+4’) πέτυχαν τα άλλα τέρματα των «ερυθρόλευκων».

Αξιόμαχοι οι φιλοξενούμενοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά αδίκησαν τον εαυτό τους με την απόδοσή τους στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης, όπου... πέταξαν λευκή πετσέτα.

Ολυμπιακός - Βόλος: 5-0 (Highlights) ►3η Αγωνιστική Super League 1◄ (14/9/19) ᴴᴰ


Κλείσιμο
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά δύο τερμάτων μόλις στο 22’ και έδειχναν πως θα έχει ένα εύκολο απόγευμα στο Περιστέρι αλλά ο Βέλλιος είχε αντίθετη άποψη. Ο Έλληνας φορ σκόραρε δις και ο Ατρόμητος έδειχνε έτοιμος να παναγηρίσει έναν σπουδαίο βαθμό όμως στο φινάλε μίλησε η... καρδιά του πρωταθλητή!

Παρότι βρήκαν στο 89’ τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Βαρέλα, το γκολ δεν μέτρησε σωστά λόγω χρήσης του VAR αφού ο αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν οριακά εκτεθειμένος. Αλλά δεν το έβαλαν κάτω και τρία λεπτά αργότερα ο Κρέσπο με κεφαλιά σε μια παρόμοια φάση του έδωσε το... φιλί της ζωής και οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν με το απόλυτο στο πρωτάθλημα (2-3) μετά το πέρας τριών αγωνιστικών.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ (2-3) | HIGHLIGHTS | 14/09/2019 | ΕΡΤ


Βίοι αντίθετοι στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και Παναιτωλικό, μετά το μεταξύ τους 3-1, με το οποίο οι μεν γηπεδούχοι παρέμειναν αήττητοι για τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση στην Super League 1, οι δε Αγρινιώτες έμειναν για ισάριθμες αγωνιστικές μακριά από την επιτυχία!

Ο Τσιλιανίδης στο 54’ άνοιξε το σκορ και παράλληλα πέτυχε το 1100ο γκολ του ΟΦΗ στη «μεγάλη» κατηγορία, ενώ ήταν εκείνος που σφράγισε και την έκτη νίκη της ομάδας του απέναντι στο σημερινό της αντίπαλο μετά από ισάριθμα ματς στο Θεόδωρος «Βαρδινογιάννης», σκοράροντας ξανά στο 85’…

Μεσολάβησαν το τρίτο φετινό γκολ του Μάνου στο πρωτάθλημα, για το 2-0 στο 61ο λεπτό, αλλά και η μείωση του σκορ από πλευράς Παναιτωλικού, στο 69’ με τον Μοράρ, που μπήκε ως αλλαγή στο ματς.

Ο.Φ.Η. – Παναιτωλικός = 3 - 1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης