Μουντομπάσκετ 2019: Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε Αντετοκούνμπο και τα έβαλε με τον Άτσα Πέτροβιτς

Μουντομπάσκετ 2019: Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε Αντετοκούνμπο και τα έβαλε με τον Άτσα Πέτροβιτς

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού τα έβαλε με τον Άτσα Πέτροβιτς και τα ειρωνικά σχόλια του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο αποθέωσε γράφοντας: «Δείξε το παιχνίδι σου με τη Νέα Ζηλανδία φίλε»

4827629
Ο Ρικ Πιτίνο είχε αποδείξει και στους λίγους μήνες που έμεινε στον πάγκο του Παναθηναϊκού ότι δεν μασάει τα λόγια του και είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να εκφράσει ανοικτά τη γνώμη του. Ειδικά όταν βλέπει ότι κάποιος βάλλεται άδικα, όπως συμβαίνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αμερικανός τεχνικός, όπως συνηθίζει μέσω twitter, σχολίασε την ήττα της Εθνικής ομάδας από τη Βραζιλία, αλλά στάθηκε κυρίως στα απαξιωτικά σχόλια του Άτσα Πέτροβιτς προς το πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο παρακίνησε να δώσει τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πιτίνο στο twitter: «Η Βραζιλία νίκησε την Ελλάδα με έναν πόντο διαφορά στο τέλος και ο προπονητής τους έλεγε ότι κλώτσησε τον κ...ο ενός από τους καλύτερους παίκτες στον πλανήτη. Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα όσον αφορά τον Γιάννη, είναι ότι δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο σχόλιο. Είναι πολύ ταπεινός. Δείξε το παιχνίδι σου με τη Νέα Ζηλανδία φίλε!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης