Μουντομπάσκετ 2019: Οι Βραζιλιάνοι τρολάρουν τον Γιάννη γράφοντας: «Αντετο-ποιος»;

Μουντομπάσκετ 2019: Οι Βραζιλιάνοι τρολάρουν τον Γιάννη γράφοντας: «Αντετο-ποιος»;

Με μεγάλα γράμματα που λένε «Antetoquem???», δηλαδή «Αντετοποιος;;;», η «Globo Esporte» έχει πρώτο θέμα τον... θρίαμβο της Βραζιλίας επί της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ

adet00
«Η φανέλα είναι βαριά! Η Βραζιλία έκανε πέρα την Ελλάδα και τον Αντετοκούνμπο και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου», αναφέρει όλο χαρά η βραζιλιάνικη «Globo Esporte», για να συνεχίσει:

«Ποτέ μην αμφισβητείς το βάρος της φανέλας της Βραζιλίας. Το τείχος ήταν τεράστιο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στο παιχνίδι, σούταρε την μπάλα, έπεσε στο έδαφος, πάλεψε. Αλλά ο MVP του ΝΒΑ και το πολύ δυνατό ρόστερ της Ελλάδας σταμάτησε μπροστά στους Βραζιλιάνους.

Με τη νίκη, η Βραζιλία δεν νίκησε μόνο το φαβορί για τον τίτλο, αλλά σταμάτησε και τον καλύτερο παίκτη! Ο Γιάννης είδε τους Βαρεζάο, Γκαρσία, Μαρκίνιος, Λεάντρο, Καμπόκλο και Λουζ».

Το «Gazeta Esportiva» κάνει λόγο για «Επική Νίκη!», επισημαίνοντας: «Η Βραζιλία νίκησε ξανά με επική εμφάνιση! Αυτή τη φορά αντίπαλος ήταν η Ελλάδα, που είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ηττήθηκε με 79-78».

Globo


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης