Champions League: Ο Ολυμπιακός θέλει σκορ πρόκρισης κόντρα στην Κρασνοντάρ (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD)

Champions League: Ο Ολυμπιακός θέλει σκορ πρόκρισης κόντρα στην Κρασνοντάρ (22:00, COSMOTE SPORT 2 HD)

Η 11άδα που έδειξε ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση - Ποιοι παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή - Ισπανός ο διαιιτητής του αγώνα

karaiskaki-gemato
Ζητούμενο; Ένα. Το «καθαρό σκορ». Επιδίωξη; Το σκορ που θα διευκολύνει την πρόκριση. Η μεγάλη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται με σύμμαχο το γεμάτο Καραϊσκάκη, να πετύχουν ένα μεγάλο και καθαρό σκορ κόντρα στην Κρασνοντάρ, προκειμένου να κάνουν πιο... απλή υπόθεση τη ρεβάνς στα play-off για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, επέλεξε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους: Σα, Καραργύρη, Αλέν, Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Μεριά, Τοροσίδη, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γιώργο Μασούρα, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσο, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά και Σουντανί.

Τι 11άδα «έδειξε»ο Μαρτίνς

Στην τελευταία προπόνηση είθισται ο εκάστοτε τεχνικός να δοκιμάζει το σχήμα που θα παρατάξει στο γήπεδο. Ο Ισπανός δεν δοκίμασε κάτι το... επαναστατικό. Χρησιμοποίησε την κλασική 11άδα του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα με τον Σα κάτω από τα δοκάρια και τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη στο κέντρο, Ποντένσε & Γιώργο Μασούρα στα άκρα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον φορ Γκερέρο. Αυτή ήταν και η βασική δοκιμή του Μαρτίνς στην προπόνηση της Τρίτης ενόψει του αγώνα με την Κρασνοντάρ.

Υπήρξε και δοκιμή με τον Καμαρά ως παρτενέρ του Γκιγιέρμε και φαίνεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις την Τετάρτη, ανήμερα του ματς του Καραϊσκάκη για τα πλέι οφ του Champions League. Υποψήφιοι για βασικοί θα μπορούσαν να είναι και οι Ραντζέλοβιτς - Ελ Αραμπί. Να υπενθυμιστεί πως μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης ο Πορτογάλος κόουτς έβγαλε αποστολή με 22 παίκτες. Σε αυτήν δεν είναι ο Κούτρης. Ειδικότερα: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά και Σουντανί.

Με δύο απουσίες οι Ρώσοι

Οι Ρώσοι ήρθαν στην χώρα μας με δύο απουσίες, καθώς έμειναν στο Κράσνονταρ ο κεντρικός αμυντικός και αρχηγός, Αλεξάντρ Μαρτίνοβιτς, όπως και ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Άρι. Στον αντίποδα ο Γάλλος χαφ Ρεμί Καμπελά, ο οποίος είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με την Πόρτο, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και θα αγωνιστεί κανονικά.

Όσον αφορά τον πάγκο, εκεί δεν θα κάτσει ο Μουράντ Μουσάεβ, με τον 35χρονο να μην έχει δίπλωμα UEFA Pro και θα βρίσκεται στα επίσημα του Καραϊσκάκης. Προπονητής της Κράσνονταρ στο σημερινό ματς θα είναι ο συνεργάτης του, Σεργκέι Ματβέεβ.

Ισπανός ο διαιτητής του αγώνα

Κλείσιμο
Ο Ισπανός Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε είχε «σφυρίξει» στο ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 2-0 για τους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2016/17 και θεωρείται ένας από τους πιο καλούς ρέφερι της UEFA.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χουάν Κάρλος Γιούστε Χιμένεθ καΙ Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεζ, ΕΝΏ τέταρτος ορίστηκε ο Ζοσέ Μαρία Σάντεζ Μαρτίνες.

Ο Γκράντε έχει διευθύνει μεταξύ άλλων τον τελικό Κυπέλλου του 2016 (Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 2-0) και τον αγώνα Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα (1-0) για την πρεμιέρα της φετινής La Liga. Παράλληλα έχει βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ το 2018 στους «32» κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (1-1), αλλά και στην περσινή ήττα από τον Άγιαξ στους ομίλους του Champions League με 3-0.

Ο Ισπανός ήταν μεταξύ και των βοηθών του Μπορμπαλάν στον τελικό του 2018 μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης