Φερέιρα: Nα γράψουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ

Φερέιρα: Nα γράψουμε ιστορία με τον ΠΑΟΚ

Το σύνθημα για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στα προκριματικά του Champions League έδωσε ο Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος αναγνωρίζει την αξία των Ολλανδών και πιστεύει στο πλάνο της ομάδας του

abel-fereira1
Το αποτέλεσμα της κλήρωσης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League δεν ήταν το επιθυμητό για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε το σύνθημα για τους αγώνες με τον Άγιαξ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως δεν αλλάζει το πλάνο του «Δικεφάλου του Βορρά» και υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να το παλέψει.

«Ξέρουμε όλοι ποιος είναι ο αντίπαλός μας και πρέπει όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και ο κόσμος να έχουμε πίστη για να περάσουμε. Το πλάνο παραμένει το ίδιο, κάνουμε την προετοιμασία μας ακολουθώντας το πρόγραμμά μας. Από τη στιγμή, όμως, που ξέρουμε τον αντίπαλό μας και είναι η πρώτη μας υποχρέωση, θα δουλέψουμε πάνω σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα», ανέφερε αρχικά ο κ. Φερέιρα και πρόσθεσε:

«Με κάθε ταπεινότητα ο Άγιαξ είναι το φαβορί, αλλά εμείς ως ΠΑΟΚ θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν μέχρι τέλους και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Δεν μπορώ να πω ότι η σειρά των δύο αγώνων είναι κάτι στο οποίο έχω προτιμήσεις. Είναι δύσκολος αντίπαλος ο Άγιαξ και θα τον αντιμετωπίσουμε εντός και εκτός έδρας. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος, πίστη και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Είναι ευκαιρία και πρόκληση να γράψουμε ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης