Champions League: Ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψε ο τελικός στην Αγγλία

Champions League: Ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψε ο τελικός στην Αγγλία

Συνολικά 11.3 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν από το BT Sports τον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Τότεναμ

liverpool_main2
Το βράδυ του Σαββάτου στα κεντρικά γραφεία του BT Sports τα χαμόγελα περίσσευαν. Κι αυτό δεν είχε να κάνει με τη νίκη της Λίβερπουλ στον εμφύλιο του Champions League επί της Τότεναμ, αλλά με το νέο ρεκόρ που σημείωσε ο σταθμός που μετρά έξι χρόνια ζωής.

Συνολικά 11.3 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τον αγώνα της Μαδρίτης, ποσοστό σχεδόν κατά 30% μεγαλύτερο από τα 8.5 εκατ. που είχαν παρακολουθήσει τον περσινό αντίστοιχο τελικό του Κιέβου μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σ' αυτό βοήθησε προφανώς η επιλογή του σταθμού να μεταδώσει τον αγώνα μέσα από την πλατφόρμα για τους συνδρομητές του, αλλά παράλληλα να έχει και ελεύθερη μετάδοση μέσα από την εφαρμογή για κινητά, την ιστοσελίδα, αλλά και το κανάλι του στο Youtube καθώς οι μετρήσεις έδειξαν ότι 6.5 εκατ. το είδαν από την τηλεόραση τους και άλλα 4.8 εκατ από τα διάφορα ψηφιακά μέσα.

«Αναμφισβήτητα το γεγονός ότι στους δύο τελικούς Europa και Champions League συμμετείχαν 4 αγγλικές ομάδες έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να εξελιχθούν σε δύο απολύτως πετυχημένα προϊόντα», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ του σταθμού Πίτερ Όλιβερ, με το BT Sports να εξασφαλίζει συνολικά 52 αγώνες της Premier League, αλλά να χάνει τα δικαιώματυα του Κυπέλλου από το ITV.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης