Ο Ρικ Πιτίνο τα έβαλε με τους οπαδούς που καπνίζουν στα γήπεδα

Ο Ρικ Πιτίνο τα έβαλε με τους οπαδούς που καπνίζουν στα γήπεδα

Δεν σέβονται τους παίκτες και την προσπάθειά του, είπε - Η... επική απάντηση του παλαίμαχου Έντι Τζόνσον

rik-pitino-ena
Με τους Έλληνες που πηγαίνουν στο γήπεδο και καπνίζουν τα έβαλε ο Ρικ Πιτίνο, λέγοντας μάλιστα ότι δείχνουν έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες.

«Είναι εξαιρετικά εγωκεντρικό και εγωιστικό από τον κόσμο», είπε ο Πιτίνο, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, όπως μεταδίδει το Associated Press.

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν χάλια, είπε ο Πιτίνο και συνέχισε: «Καπνίζω κι εγώ πούρα στο γήπεδο του γκολφ, αλλά δεν υπάρχει άλλος κοντά μου. Αλλά είσαι σε ένα κλειστό, με 10.000 να καπνίζουν και τους παίκτες να πνίγονται. Άρα, κάποια στιγμή, πρέπει να πεις: "Ε φίλε, είμαι σ' ένα αθλητικό γεγονός και πρέπει να πειθαρχήσω τον εαυτό μου και να περιμένω το ημίχρονο. Και θα βγω έξω να ξεσκιστώ στο κάπνισμα"... Κάνε ό,τι νομίζεις, αλλά όχι όταν βρίσκονται γύρω σου αθλητές και μικρά παιδιά που θέλουν να έρθουν στον αγώνα. Αλλά αυτοί δεν νοιάζονται για τους νέους και τους αθλητές που το εισπνέουν αυτό»!

«Η Ελλάδα και η Βουλγαρία έχουν τα υψηλότερα ποσοστά καπνιστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με 27% του πληθυσμού να καπνίζει καθημερινά. Ο νόμος στην Ελλάδα απαγορεύει το κάπνισμα στους κλειστούς χώρας, αλλά δεν εφαρμόζεται επαρκώς. Τον Φεβρουάριο, ένας ανώτατος αξιωματούχος της Κομισιόν, κατέκρινε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας της Ελλάδας που κάπνιζε μέσα στο κτήριο του υπουργείου», επισημαίνει το Associated Press στο ρεπορτάζ του, αναφερόμενο στην επίπληξη του Βινέτις Αντριουκαΐτις προς τον Παύλο Πολάκη.


Εντι Τζόνσον: Μετά από ένα μήνα συνήθισα, απόλαυσέ το!

Την δική του εμπειρία από τα ελληνικά γήπεδα κατέθεσε ο παλαίμαχος πλέον Έντι Τζόνσον, ιδιαιτέρως αγαπητός στην Ελλάδα από την θητεία του στον Ολυμπιακό.

«Ο Πιτίνο κατακρίνει τους Έλληνες οπαδούς που καπνίζουν στους αγώνες. Όταν έπαιζα στην Ελλάδα ο καπνός γέμιζε το γήπεδο και φωτοβολίδες περνούσαν πάνω από τα κεφάλια μας, και μαντέψτε, μετά από ένα μήνα, άρχισα να το καταλαβαίνω και αγκάλιασα την κουλτούρα των οπαδών μου και απλώς το διασκέδαζα - μήνυμα στον Ρικ - Απόλαυσέ το», έγραψε στο Twitter του.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης