Ανιέλι για Αλέγκρι: «Η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα ως πρόεδρος»

Ανιέλι για Αλέγκρι: «Η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα ως πρόεδρος»

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, επισήμανε πως η απόφαση να απολύσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν η πιο δύσκολη που χρειάστηκε να πάρει

Anieli
Ως την πιο δύσκολη απόφαση που έχει πάρει ως πρόεδρος της Γιουβέντους χαρακτήρισε τη λύση της συνεργασίας με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο Αντρέα Ανιέλι. Ο ισχυρός άνδρας των «μπιανκονέρι» τόνισε στη σημερινή, αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου ότι έκλεισε ένας καταπληκτικός κύκλος και πως χρειαζόταν μια αλλαγή η ομάδα.

Ο πρόεδρος της «Γηραιάς Κυρίας» δώρισε μια φανέλα στον έμπειρο προπονητή με το νούμερο 5 για τα πέντε χρόνια που πέρασαν μαζί, ενώ από κάτω υπήρχε η φράση «history alone».

«Η λύση της συνεργασίας με τον Μαξ είναι η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα από την ημέρα που ανέλαβα τη διοίκηση. Όπως έχω πει και πριν χρόνια, όλοι είναι χρήσιμοι, αλλά ουδείς αναντικατάστατος, από μένα ως τους φροντιστές. Αυτό το δείχνει η ιστορία της Γιουβέντους, η οποία πάντα ήταν, πρέπει να είναι και θα είναι πιο μεγάλη από οποιοδήποτε πρόσωπο», ανέφερε ο Ανιέλι και πρόσθεσε: «Με τον Μαξ δεν είχαμε τυπική σχέση προέδρου-προπονητή, με τον Μαξ γίναμε φίλοι. Ήταν πέντε πολύ όμορφα χρόνια, στα οποία είχαμε και έχουμε μια ειλικρινή σχέση, συζητώντας για τα πάντα. Γι' αυτό και σήμερα τον χαιρετώ με αγάπη, εκτίμηση, φιλία και ευγνωμοσύνη. Μην με ρωτάτε για το μέλλον της Γιούβε. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερους τίτλους».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης