Γκουαρδιόλα: «Υπολογίζω κανονικά στον Αγουέρο»

Γκουαρδιόλα: «Υπολογίζω κανονικά στον Αγουέρο»

Ικανοποιημένος από την επιστροφή του Αγουέρο στις προπονήσεις εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ξέρει τις... παγίδες που ετοιμάζει η Τότεναμ στην Σίτι στον πρώτο αγώνα για τους «8» του Champions League

pep-guardiola-m
Ο Καταλανός τεχνικός κρατάει ζωντανό το όνειρο της Σίτι για το... τρεμπλ (πρώτη στην Premier League, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και στους «8» του Champions League) και ξεκαθάρισε, λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς με την Τότεναμ, πως και η φυσιολογική κόπωση των παικτών είναι θέμα διαχείρισης.

«Δεν ξέρω πόσο ξεκούραστοι θα είμαστε, δεν το ξέρεις ποτέ πριν, το μυαλό μας ελέγχει τα πόδια. Δε συμφωνώ πως οι επιδόσεις μας δεν είναι καλές. Στο Κύπελλο θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, γνωρίζουμε όπως πόσο δύσκολο είναι. Είναι το πρώτο μεγάλο εμπόδιο στη μάχη για την κούπα. Ξέρουμε καλά τι θα αντιμετωπίσουμε, εξαρτάται όμως από μας πώς το χειριζόμαστε. Πρέπει να ξέρουμε να χειριζόμαστε τις καταστάσεις , αν δεν το κάνουμε αυτό τότε δεν είμαστε διατεθειμένοι να περάσουμε στην επόμενη φάση» τόνισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα λίγες ώρες πριν τον προημιτελικά με την Τότεναμ!

Οσο για τον Αγουέρο που δεν έπαιξε το Σάββατο κόντρα στην Μπράιτον, ο Καταλανός τεχνικός ήταν αισιόδοξος «Αισθάνεται καλύτερα, προπονήθηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα και είναι καλύτερα». Ο 30χρονος έχει πετύχει 29 γκολ τη φετινή σεζόν, ενώ μετρά 10 τέρματα σε 13 παιχνίδια με τους Σπερς!
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης