Γκασόλ: “Ο Κόμπι και ο Γιάννης έχουν κοινά στοιχεία”

Γκασόλ: “Ο Κόμπι και ο Γιάννης έχουν κοινά στοιχεία”

Η πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο του ΝΒΑ. Ο Πάου Γκασόλ εξηγεί γιατί ο “Greek Freak” είναι ο MVP της σεζόν και παραδέχεται πως διακρίνει στοιχεία του Κόμπι Μπράιαντ στον Έλληνα σούπερσταρ.

Gasol-Kobe-Bryant-trophies-nba-625x375

Οι Μπακς δείχνουν έτοιμοι για την υπέρβαση και η προσθήκη του Πάου Γκασόλ έρχεται για να προσδώσει επιπλέον εμπειρία και να λειτουργήσει ως ακόμα μία σημαντική λύση στην φροντ λάιν.

Ο Ισπανός σέντερ έχει πανηγυρίσει εις διπλούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος (2009, 2010) ως συμπαίκτης του Κόμπι Μπράιαντ και παραδέχθηκε πως βλέπει κοινά στοιχεία ανάμεσα στον “Greek Freak” και τον “Black Mamba”.

“Ο Γιάννης δουλεύει με έναν τρόπο που το κάνουν οι σπουδαιότεροι. Ο Κόμπι ήταν έτσι. Ήταν μανιακός με το να δουλεύει το πρωί, το μεσημέρι, το βράδυ. Είχε εμμονή να γίνει ο καλύτερος και ο Γιάννης λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Ίσως με ένα διαφορετικό πρόγραμμα, διότι ο Κόμπι ξέφευγε όσον αφορά στο πρόγραμμα του, αλλά και ο Αντετοκούνμπο έχει την επιθυμία να γίνει σπουδαίος. Είναι πολύ επιθετικός, προσεγγίζει το παιχνίδι με πολύ ανταγωνιστικό πνεύμα και το λατρεύει.”, ανέφερε ο Γκασόλ.

Στη συνέχεια ο ψηλός των Μπακς αναφέρθηκε στην κούρσα του MVP: “Ο Γιάννης είναι σίγουρα ο πολυτιμότερος. Όταν είσαι ο καλύτερος παίκτης στην καλύτερη ομάδα, τότε αξίζεις αυτή την αναγνώριση. Δεν είναι κάτι που γίνεται με αυτόματο τρόπο. Δεν είνια απλά μια καλή σεζόν, είναι μια σπουδαία σεζόν, μια σεζόν κυριαρχίας.

Συμφωνώ πως ο Χάρντεν σημειώνει απίστευτα νούμερα, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ πετυχαίνει συνεχώς τριπλ-νταμπλ και αμφότεροι έχουν κερδίσει το βραβείο, αλλά ο Γιάννης οδηγεί τους Μπακς στο καλύτερο ρεκόρ της λίγκας και βρίσκεται στην κορυφή αυτής της συζήτησης.”

Αν τελικά ο Έλληνας σούπερσταρ καταφέρει να επικρατήσει, τότε θα γίνει ο δεύτερος Ευρωπαίος MVP μετά τον Ντιρκ Νοβίτσκι (2007).

Πηγήwww.eurohoops.net/el

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης