Μετά τη βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να ακυρώσει το προγραμματισμένο ρεπό της Παρασκευής
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν έξω φρενών για την εικόνα της ομάδας ωστόσο δεν θέλησε να δώσει... συνέχεια στην προπόνηση της Παρασκευής (1/2).
Μπορεί η ομάδα να είχε ρεπό, αλλά αμέσως μετά το τέλος του αγώνα αποφάσισε να το ακυρώσει και να πραγματοποιήσει κανονικά προπόνηση.
Συγκεκριμένα η ομάδα είδε βίντεο, έγινε κουβέντα μεταξύ παικτών και προπονητικού τιμ, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου. Πηγή:www.gazzetta.gr
Η πλατφόρμα «Zero Waste HORECA» αποτελεί πρότυπο καινοτομίας στον κλάδο Φιλοξενίας και Εστίασης, παρέχοντας τα εργαλεία και την έμπνευση για τη μείωση του συνολικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας επιχείρησης
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.