Βίντεο: Παίκτης του φουτμπολ «γραπώνει» αντίπαλό του από τον καβάλο επειδή... «τον έβαλε μέσα στα μούτρα του»

Βίντεο: Παίκτης του φουτμπολ «γραπώνει» αντίπαλό του από τον καβάλο επειδή... «τον έβαλε μέσα στα μούτρα του»

Το αμερικανικό ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει πολύ άγριο άθλημα

screen_shot
Το σχέδιο των Patriots, οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι εχθές, Κυριακή, στο MetLife Stadium, με τους Jets, ήταν να δώσουν τον καλύτερο - και πιο άγριο - εαυτό τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την νίκη.

Αν και πέτυχαν τον στόχο τους, σημειώνοντας μια σημαντική επικράτηση με σκορ 27-13, φαίνεται ότι κάποιοι παίκτες πήραν πιο σοβαρά απ' ό,τι έπρεπε την οδηγία του προπονητή τους να είναι αδίστακτοι.

Όταν ο επιθετικός Cordarrelle Patterson των Patriots βρέθηκε ακινητοποιημένος, κάτω από έναν σωρό παικτών της αντίπαλης ομάδας (όπως συχνά συμβαίνει στο εν λόγω άθλημα) αντέδρασε κάπως... ακραία, και άρπαξε τον αμυντικό Henry Anderson των Jets από μια άκρως ευαίσθητη περιοχή, για να τον αναγκάσει να φύγει από πάνω του.



Στη σκηνή που καταγράφηκε φυσικά σε βίντεο, το χέρι του Patterson εμφανίζεται να γραπώνει τον καβαλο του Anderson και να τον σφίγγει για αρκετά δευτερόλεπτα, προτού ο παίκτης των Jets απομακρυνθεί κακήν κακώς.

Κλείσιμο
Ο Patterson δεν αρνήθηκε την πράξη του και μάλιστα, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, είπε ότι ήταν απόλυτα δικαιολογημένη.

«Ο τύπος το είχε βάλει μέσα στα μούτρα μου. Έπρεπε να κάνω κάτι για να το πάρει μακριά. Είμαι ολόκληρος άνδρας, δεν θέλω να έχω τον πισινό και το π@@λι κανενός κοντά στο πρόσωπό μου», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας ότι είχε πάρει αρκετά... προσωπικά την εγγύτητα με την οποία τον ακινητοποίησε ο αντίπαλός του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης