Διαχωρίζουν τη θέση τους και αποκαθιστούν τις ζημιές οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού στη Χίο

Διαχωρίζουν τη θέση τους και αποκαθιστούν τις ζημιές οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού στη Χίο

Καμία σχέση με τον βανδαλισμό του Ιωνικού κολυμβητηρίου Χίου δεν έχουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, όπως ξεκαθάρισαν με ανακοίνωσή τους

Xios
Κάθε συμμετοχή τους στον βανδαλισμό του Ιωνικού κολυμβητηρίου Χίου διαψεύδουν οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» του νησιού.

Με ανακοίνωσή τους ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα συμβάντα και τονίζουν ότι παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ευθύνη για ό,τι συνέβη, είναι πρόθυμοι να αναλάβουν το κόστος αποκατάστασης των ζημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πράσινων:
«Νοιώθουμε την υποχρέωση σαν σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στη Χίο να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να καταδικάσουμε απερίφραστα το συμβάν με τον βανδαλισμό του Ιωνικού κολυμβητηρίου Χίου.

Έχουμε αποδείξει στην 22αχρονη πορεία λειτουργίας του συνδέσμου ότι μόνο αλήτες όπως μας παρουσιάζουν σήμερα όλα τα τοπικά σάιτ (που μυρίστηκαν αίμα) δεν είμαστε. Αντιθέτως έχουμε αποδείξει πολλάκις το κοινωνικό μας πρόσωπο με διάφορες κοινωνικές δράσεις (όπως συλλογή τροφίμων και ρούχων για τους συνανθρώπους μας, οικονομικές βοήθειες σε συνανθρώπους μας που την είχαν ανάγκη και κανείς δεν την προσέφερε και πολλά άλλα που δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε).

Το θεωρούμε ένα ατυχές συμβάν,μία μεμονωμένη περίπτωση που σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με τον σύνδεσμο μας και με τους υγιείς φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας στο νησί. Από την πρώτη στιγμή που πληροφορηθήκαμε το γεγονός έχουμε έρθει σε επαφή τόσο με τη διοίκηση του Κολυμβητηρίου όσο και με το Νομικό Πρόσωπο και τον Δήμαρχο Χίου τονίζοντας τους ότι ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχουμε με το συγκεκριμένο συμβάν και επισημαίνοντας σε κάθε πλευρά ότι παρ΄όλα αυτά είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ της επαναφοράς των ζημιών που προκλήθηκαν.

Κλείσιμο
Μάλιστα την ώρα που γράφεται αυτή η ανακοίνωση το θέμα ήδη διευθετείται και αποκαθιστούνται όλες οι ζημιές. Καταδικάζουμε και πάλι το ατυχές αυτό συμβάν και διαχωρίζουμε πλήρως τη θέση μας».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης