Η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού προβληματίζει τον Μαρτίνς ενόψει Ντουντελάνζ

Η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού προβληματίζει τον Μαρτίνς ενόψει Ντουντελάνζ

Ο Ολυμπιακός δεδομένα θα έχει πολλές αλλαγές κόντρα στην Ντουντελάνζ

martins-epithes-1
Το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται για τον φορ ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει σίγουρα πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα κόντρα στην Ντουντελάνζ την Πέμπτη (08/11), θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του, καθώς γνωρίζει ότι δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθουν οι παίκτες του χωρίς ανάσες σε τρία ματς μέσα οκτώ ημέρες. Άλλωστε, το ίδιο σκεπτικό είχε εφαρμοστεί και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που προηγήθηκαν για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Γιαννιώτης, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Τοροσίδης, Ναουέλ και Καμαρά αναμένεται να κάνουν είσοδο στο βασικό σχήμα, συγκριτικά με την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Άρη.

Η θέση που δείχνει να προβληματίζει περισσότερο τον 48χρονο προπονητή είναι αυτή του σεντέρ φορ και πάλι. Ο Χασάν επέστρεψε με γκολ (που έδωσε και τους τρεις βαθμούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης») μετά τον τραυματισμό του, αλλά πρέπει να προστατευθεί ο Αιγύπτιος, διότι προέρχεται από θλάση.

Λογικά ο Μαρτίνς θα τον κρατήσει για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη και είναι πολύ πιθανό να παίξει ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην κορυφή, διότι ο Δημήτρης Μάνος δεν έχει δηλωθεί στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Ναουέλ σε αυτήν τη θέση.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης